آیت الله هاشم زاده هریسی در واحد رودهن:

مهمترین وحدت، وحدت حوزه ودانشگاه است

۲۹ آذر ۱۳۹۵ | ۱۷:۰۰ کد : ۲۹۷۴ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه، نخستین نشست هم اندیشی وحدت حوزه و دانشگاه با سخنرانی آیت الله هاشم هاشم زاده هریسی عضو مجلس خبرگان رهبری و با حضور دکترشجاع رییس واحد ،حجه الاسلام حاج آقاسراج مسئول دفترنهادنمایندگی مقام معظم رهبری درواحدرودهن ،دکترچلاجور معاون دانشجویی وفرهنگی واحدرودهن وتعدای از استادان دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی رودهن، آیت الله هاشم هاشم زاده هریسی عضو مجلس خبرگان رهبری در این نشست ضمن تسلیت به مناسبت شهادت دکتر مفتح افزود : قطعاً تلاقی شهادت این بزرگوار و روز وحدت حوزه و دانشگاه تصادفی نبوده است و در واقع دکتر مفتح حلقه ی وصل مهمی بین دانشگاه و روحانیت بود.

وی ضمن اشاره به هفته ی پژوهش گفت: پژوهشی که در جمهوری اسلامی باید رخ بدهد نیازمند وحدت بین حوزه و دانشگاه است و هریک باید مکمل یکدیگر باشند تا بتوانیم به پژوهش اسلامی مورد نظر برسیم. در نظام اسلامی علم و دین باید پا به پای هم حرکت کنند .

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: مهمترین وحدت درنظام جمهوری اسلامی وحدت حوزه و دانشگاه است و اگر این دو قشر به جان هم بیفتند کل کشور و مردم به جان هم خواهند افتاد واختلاف های زیادی به وجود می آید و یکی از این اختلاف ها اختلاف عقیدتی، مذهبی و دینی است  که حتی حضرت امام خمینی (ره) نیز بر این مهم تاکید داشتند.

وی درخصوص اهمیت حوزه گفت: حوزه های علمیه در جامعه دینی و نظام اسلامی دارای جایگاهی بس مهم هستند و با پیروزی انقلاب و تشکیل حکومت اسلامی، مسئولیت سنگینی بر عهده حوزویان قرار گرفته است. از طرفی دیگر، دانشگاه همواره جایگاه آموزش و کاوش در حوزه اندیشه های علمی بوده است و دانشگاهیان به عنوان روشنفکران جامعه می توانند در پیشبرد جامعه به سوی رشد و تعالی نقش بسیار مهمی ایفا کنند. از این رو ادغام این دو نهاد با یکدیگر ما را در رسیدن به اهداف والا یاری می کند.

نماینده ی مجلس خبرگان رهبری در خصوص عوامل و زمینه های وحدت به اتخاذ شیوه های مشترک آموزشی ـ پژوهشی اشاره کرد و ادامه داد : تبادل اطلاعات، تشکیل شبکه های مشترک پژوهشی ـ اطلاع رسانی، مبادله استاد و مدرّس و نیز ایجاد ارتباط سیاسی ـ فرهنگی می تواند سهم بسزایی در همکاری و ایجاد وحدت میان حوزه و دانشگاه داشته باشد.

آیت الله هاشم هاشم زاده هریسی درپایان گفت: دراسلام، توحید دارای اهمیت زیادی است واین عقیده جهان رامتحد ویکپارچه می کند واین اصل ،ازاصول اساسی وحدت  اسلامی است

دکتر نقی شجاع ضمن خیر مقدم به آیت الله هاشم هاشم زاده هریسی عضو مجلس خبرگان رهبری و با گرامیداشت یاد و خاطره مجاهد خستگی ناپذیر و عالم ربانی، آیت اللّه مفتح درباره موضوع وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد: «از خجسته‌ترین پیامدهای انقلاب اسلامی، وحدت حوزه و دانشگاه است که حقیقتاًطرح  این مسئله را می‌توان از آثارو برکات انقلاب اسلامی دانست که با بهره گیری از رهنمودهای امام راحل (ره) در سال ۵۹ آغاز شد.»

علم و دین مکمل یکدیگرند

حجه الاسلام حاج آقاسراج مسئول دفترنهادنمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن گفت: یکی از راه های تحقق وحدت حوزه و دانشگاه تبیین مبانی ارتباط علم و دین است، زیرا بر آگاهان و اندیشمندان پوشیده نیست که علم و دین مکمل یکدیگرند. وی با اشاره به سخن انیشتین افزود: به تعبیر انیشتین، علم بدون دین نابیناست و دین بدون علم لنگ است.