تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

۲۴ آذر ۱۳۹۵ | ۱۴:۴۸ کد : ۲۹۶۰ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با حضور جمعی از مسئولان ،استادان ودانشجویان برگزارواز پژوهشگران برتر این واحد دانشگاهی تجلیل شد.

ارتقای کیفی پژوهش و پیوند هر چه بیشتر صنعت با دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن؛ دکترمالک میرهاشمی ضمن تبریک به استادان ودانشجویان خطاب به دانشگاهیان و پژوهشگران، خواستار توجه بیش از پیش به پژوهش شد و خاطرنشان کرد: «مسئولیت در قبال علم و فرهنگ این مرز و بوم را جدی بگیرید.»

وی گرامیداشت هفته پژوهش و برگزاری مراسم اینچنین را فرصتی مغتنم برای یادآوری این نکته دانست و گفت: «پژوهیدن و تحقیق کردن یک امر نمایشی نیست، بلکه باید در وجود آدمی استحاله ایجاد شود؛ چراکه این امر فرایندی است که باید در این مسیر همواره بیاموزیم و گام برداریم.»

معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با ارائه گزارشی از عملکرد معاونت پژوهش و فن آوری واحد در یک سال اخیر و بیان اهم فعالیت های پژوهشی صورت گرفته در این واحد دانشگاهی در راستای ارتقای کیفیت پژوهش و پیوند هر چه بیشتر صنعت با دانشگاه، از همکاری مسئولان و همکاران واحد رودهن در برگزاری هرچه مطلوب تر برنامه های هفته پژوهش قدردانی کرد.

میرهاشمی به موضوع رساله های و پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و لزوم دقت در اجرای فرایند اخذ تا دفاع اشاره کرد و در پایان، با تشریح وضعیت طرح های پژوهشی برون دانشگاهی و مشترک از اساتید دعوت شد تا در این زمینه ها  همکاری و  تعامل بیشتری با معاونت پژوهش و فناوری واحد داشته باشند.

رسالت عمده دانشگاه آزاد اسلامی حمایت تخصصی از ایده های پژوهشی است

دکتر حامد افشاری مدیرکل تجاری سازی و اشتغال فناوری پژوهشگاه مرکزی دانشگاه به عنوان سخنران مراسم مطالب مهمی درباره تبدیل ایده به محصول، کارآفرینی و استقرار واحدها و شرکت های دانش بنیان در مراکز رشد ایراد فرمودند و رسالت مراکز رشد دانشگاه را حمایت از شرکت ها تا رسیدن به محصول عنوان کرد.

مدیرکل مرکز رشد واحدهای فناور واحد رودهن گفت: رسالت عمده پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی که به تازگی تاسیس شده است حمایت تخصصی از ایده های پژوهشی است.

در پایان از پژوهشگران برتر و شرکت های فناور برتر دانش بنیان و اعضای باشگاه پژوهشگران جوان تقدیر به عمل آمد. در این برنامه از محصولات دو شرکت برتر فناور واحد نیز رونمایی شد.

اسامی پژوهشگران برتر دانشکده ها:

خانم دکتر مینا مجتبایی- دانشکده روان شناسی

خانم دکتر مریم فراهانی- دانشکده کشاورزی و محیط زیست

خانم دکتر زهرا علم- دانشکده علوم تربیتی و مشاوره

خانم دکتر شهین اوجاق علیزاده- دانشکده زبان و ادبیات فارسی و زبان های خارجه

آقای دکتر محسن نازک تبار- دانشکده فنی- مهندسی

آقای دکتر علی ملک پور- دانشکده علوم اجتماعی

اسامی پژوهشگر برتر باشگاه پژوهشگران جوان

آقای سعید یزدی راوندی

آقای احمد عسگر نجفی

تیم دومینو

(آقایان آرمان آقا رفیعی،  احسان رازگردانی، مجتبی دارابی،  سهیل لطفی، رضا ربیعی، امیر هادی و سینا کاووسی)

برگزاری یک کارگاه هفت جلسه سخنرانی و برگزاری یک نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی از جمله اقدامات صورت گرفته به همت معاونت پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن  طی هفته پژوهش در این واحد دانشگاهی است.

( ۲ )