مقام برتری واحد رودهن درمسابقات بزرگ سازه های ماکارونی دانشجویان افغانستانی

۲۰ آذر ۱۳۹۵ | ۱۲:۴۰ کد : ۲۹۴۱ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه، مقام برتری دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن درسومین دوره مسابقات بزرگ سازه های ماکارونی دانشجویان افغانستانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی رودهن، سومین دوره مسابقات بزرگ سازه ماکارونی ویژه دانش آموزان و دانشجویان افغانستانی سراسر ایران در دانشگاه آزاداسلامی رودهن پس از دو روز رقابت به کار خود پایان داد.

مسابقات بزرگ سازه ماکارونی  که روز پنج شنبه ۱۸ آذر آغاز به کار کرد، عصر روز جمعه ۱۹ آذربا حضور شخصیتهای فرهنگی، اجتماعی و جمع کثیری از دانشجویان به کار خود پایان داد.

این دوره از مسابقات به همت گروه متد افغانستان و به میزبانی کانون تشکل های بین المللی دانشجویی در دانشگاه ازاد اسلامی رودهن برگزار گردیده بود که ۲۵۰ شرکت کننده در قالب ۳۶  تیم به رقابت پرداختند که ۲۶ تیم از این تعداد در بخش دانشجویی و ۱۰ تیم دانش آموزی به رقابت پرداختند.

سرپرست کمیته داوریسید نور محمد سعادت  با اشاره به توانمندی های دانشجویان افغانستانی اظهار داشت: این دانشجویان از استعداد و پشتکار بالایی برخوردار هستند و اگر تلاششان را همین گونه ادامه دهند در آینده شاهد رکوردهای بالاتری نیز خواهیم بود.

دبیر برگزاری این مسابقات طی مصاحبه در خصوص هدف برگزاری این مسابقات اظهار داشت: هدف ما ایجاد یک فضای رقابتی برای تشویق دانشجویان مهاجر مقیم ایران و همچنین ارتقای سطح علمی و عملی دانشجویان می باشد.

وی افزود :در این مسابقات ۳۶ تیم دانشجویی و دانش آموزی با گرایش راندمانی به رقابت پرداختند.

ابراهیم اخلاقی مسئول کانون دانشجویان بین المللی افغانسانی واحد رودهن گفت: در پایان مسابقات:

( ۳ )