برگزاری اردوی مسابقات قهرمانی فوتسال دانشجویان در واحد رودهن

۳۰ فروردین ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۳ کد : ۲۹۴ اخبار
محمدرضا پهلوان مدیرکل ورزش قهرمانی و همگانی دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه گفت:...

تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی در واحد رودهن اردو زد و تمرینات خود را زیر نظر شمس سرمربی سابق تیم ملی فوتسال برگزار نمود.
به گزارش خبرنگار آنا؛ محمدرضا پهلوان مدیرکل ورزش قهرمانی و همگانی دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه گفت: پس از برگزاری مسابقات قهرمانی دانشجویان سراسری دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور 29 استان در نجف آباد اصفهان برگزار گردید، در انتخاب اولیه 45 بازیکن برای تشکیل تیم منتخب فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب گردیده اند و اردوی دیگری از تاریخ 26/1/93 با حضور 45 دانشجوی فوتسالی در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن زیرنظر کادر فنی و حسین شمس مربی سابق تیم ملی برگزار و در انتخاب اولیه 15 نفر از بین بازیکنان حاضر در اردو برای تشکیل تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب و معرفی می گردند.
وی گفت: این انتخاب مقدماتی بوده و در اردوهای دیگر از دانشجویان دیگر دانشگاه آزاد اسلامی که واجد شرایط باشند دعوت تا در صورت دارا بودن ویژگی های لازم به افراد انتخابی اضافه و نهایتاً تیم دانشگاه آزاد اسلامی برای حضور در رویدادهای کشوری و مسابقات بین المللی انتخاب شوند.
وی اسامی حاضرین در اردوی انتخابی واحد رودهن را اینگونه اعلام کرد:
محمدجواد حسین پور، سجاد نکوزاد، پاکنام دوح کا، محمد کوهستانی، مرتضی میناخانی، منصور غفاری، غلامرضا قدوسی، مهرداد اعظمی، میثم سلیمانی، رضا شایان پور، محمد اکبری، سینا صریحی، مهران خوش برش، بنیامین عموزاده، مهدی ساربانی، سینا خودحال، رضا ناظمی، هادی جعفری، محمدحسن بیجارچیان، محسن سابقی، مجتبی شایان فر، سالار وظیفه شناس، الیاس بندهی سرحدی، علیرضا هاشمی، احمدرضا نظری، کیوان خرسند، مهران اکبری، احمد ابراهیمی، معین منصوری، محمدرضا رحمان نیا، حسین اسلامی خواه، محمدحسن فولادی، مهران هاشمی، سینا پوکاس، محمد چرخاب، اصغر اسلامی، سید مجید علوی، حسن ایمانی، عادل نوشی یوضیان، آرش خلیل پور

رودهن، خبرگزاری آنا-ایرج صادقعلی

1393/1/30   11:03:21