جلسه سخنرانی و پرسش و پاسخ مهندس میرزایی نکو نماینده محترم مجلس شورای اسلامی به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۱۷ آذر ۱۳۹۵ | ۱۶:۵۰ کد : ۲۹۳۴ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه، مراسم روز دانشجوبا همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در سالن کنفرانس پرفسور حسابی باحضور مهندس قاسم میرزایی نیکو نماینده محترم دماوند،فیروزکوه و رودهن در مجلس شورای اسلامی برگزارشد.

پس از خیر مقدم رییس واحد،مهندس میرزایی نیکو ابتدا به سخنرانی پرداختند و بخش اصلی وقت را در اختیار دانشجویان و فعالان سیاسی فرهنگی قرار دادند و به سوالات آنها به شکل صریح و روشنگرانه پاسخ دادند.

وی در ابتدا با توجه به در پیش بودن ولادت رسول اکرم (ص) همگان را به اخلاق مداری و توجه به سیرت خاتم النبین دعوت نمودند و خاطر نشان کردند که امروز برزگترین فقر کشور "فقر اخلاقی" می باشد و این موضوع باعث ایجاد شکاف اجتماعی در کشور شده است.

دانشجو نه بیم جان دارد و نه غم نان

وی در ادامه دانشجو را پیام آور آزادی و مبارزه با ظلم دانست و این قشر را به عنوان پرچم دار فرهنگ اسلامی و اخلاق معرفی نمود که "نه بیم جان دارد و نه غم نان" زیرا به هیچ جریان سیاسی وابسطه نبوده.

حرکت امام حسین (ع) سر آغاز اصلاح طلبی بود

وی بیان فرمودند در زمان سید شهدا کسانی که مبارزه نمودند دنبال اصلاح وضعیت بودند نه حکومت

جای خالی حزب در کشور

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در جمع فعالان دانشجویی، پارلمان را پدیده ای غربی دانست که پایه و اساس آن حزب می باشد اما حزب به درستی در ایران شکل نگرفت و علت آن را مخالفت حاکمان با تشکیل احزاب دانست و اظهار داشت:"بحمد الله پس از انقلاب با وجود فراز و فرود ولی حزب هایی تشکیل شد که الان هم هستند"

عضو سابق انجمن اسلامی دانشگاه تهران و نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی ۳ پارامتر برای دانشجو در نظر گرفت ۱-جایگاه دانشجو ۲- فکر دانشجو ۳- نقش دانشجو، وهدف دانشجو را امید،آرامش و همبستگی دانست که با ظلم،فساد و فقر مبارزه می کند اما هر بار به شکلی زیر پایش خالی می شود،ایشان به واقعه ی دردناک حمله به کوی دانشگاه اشاره نمودند.

و سایر فعالین انجمن اسلامی و بسیج دانشجویی سوال هایی با محور های زیر را مطرح نمودند که مهندس  میرزایی نیکو به شکل صریح و روشن پاسخ دانشجویان را دادند.

چرا فضای دانشجویی همچنان بسته است و چرا دانشجویان برای بیان خود باید هزینه های سنگین بپردازند؟

نماینده مجلس درپاسخ گفتند:منکر هزینه هایی که دانشجویان در مسیر آزادی و اصلاح متقبل شده اند نیستیم.اما اصل فضا بسته نیست، همینکه شما دانشجویان این سوالات را مطرح می کنید یعنی فضا کاملا بسته نیست.ولی این نوع بیان ماست، که باعث می شود فضا تغییر کند

اصلاح طلبی بیان حرفها و شعارهایی نیست که صرفا خوشحالی موقت و بی نتیجه داشته باشد.بلکه اصلاح طلبی یعنی حرکت گام به گام و با اخلاق و آرامش واز جمله مبارزه با فقر و فساد و... است

( ۲ )

جوانی که نه بیم جان دارد و نه غم نان ۱۸ آذر ۱۳۹۵ | ۰۴:۵۸
ای کاش از قبل اطلاع رسانی می‌کردید تا ما هم می‌تونستیم شرکت کنیم. سوال‌های بسیاری در ذهن داشتم که می‌تونست به پرشورتر شدن این بزم باشکوه‌تون کمک کنه. افسوس که فرصت از دست رفت.