مهم‌ترین ویژگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ولایت ‌پذیری و التزام قلبی و عملی وی به ولایت‌فقیه است

۲۷ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۲:۵۵ کد : ۲۹۲ اخبار

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد گفت: عملکرد یک‌ساله گذشته نشان می‌دهد با وجود مشکلاتی که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود داشته، فرهاد دانشجو مدیری توانا بوده و شخصیتی جامع و کامل دارد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمد خجسته معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی در جشن شکرگزاری و ارتقاء دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از مرتبه بسیار بزرگ به درجه جامع، با بیان اینکه شاخص‌ها، عوامل و متغیرهای متعددی در تعیین درجه واحدهای دانشگاهی وجود دارد، گفت: دانشگاه آزاد واحد رودهن در سال 1391 توانست به آن شاخص‌ها دست پیدا کند.
وی ادامه داد: مسیری که دانشگاه آزاد اسلامی تدوین کرده، واقعا چیزی جدا از پیروی و التزام به ولایت‌فقیه نیست.
خجسته افزود: مسلمانان در ابتدای صدر اسلام و متعاقب آن یک درجه و بزرگی علمی بسیاری داشتند که متاسفانه در طول تاریخ از این بزرگی و شکوه مسلمان‌ها کم شد و در یک زمانی به خصوص در قبل از انقلاب اسلامی به انحطاط کشیده شد.
وی ادامه داد: اسلام یک تمدن بسیار بزرگ توام با علم و عدالت را به بشریت اهدا کرد و در طول دوران طاغوت این عظمت به انحطاط گرایید.
خجسته با اشاره به جایگاه عظیمی که مسلمانان در صدر اسلام داشتند ، افزود: حتی در زمانی که دنیای غرب برای علم و عالم ارزشی قائل نبود، مسلمانان کتابخانه‌های قوی و دانشمندان به نامی را داشتند و در جریان جنگ‌های صلیبی بود که علم و دانش از مسلمانان به غرب منتقل شد.
وی یادآور شد: خداوند با انقلاب اسلامی مجدداً اراده کرد که مسیر ارتقاء علمی مسلمان‌ها را خصوصاً از کشور جمهوری اسلامی ایران فراهم کند.
معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد ادامه داد: خدا را شکر می‌کنم که در حال حاضر تعداد زیادی از دانشگاه‌هایی که بعد از انقلاب اسلامی ایجاد شدند چه دانشگاه‌های دولتی و چه غیردولتی به خصوص دانشگاه آزاد اسلامی، یکی از پروژه‌های موفق نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
وی ادامه داد: مراکز تحقیقاتی زیادی ایجاد شده و بودجه‌های تحقیقاتی در کشور توسعه پیدا کرده و رشد داشته و همچنین رشته‌های روز دنیا در دانشگاه‌های ما ایجاد شده و رشد پیدا کردند و متعاقب آن دانشگاه‌های کشورمان به سمت رشد و شکوفایی در حرکت هستند.
معاون رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه باید بررسی کنیم و ببینیم که در شرایط فعلی وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی چگونه است؟ افزود: باید سرمایه‌های خودمان را بشناسیم،  یک وقت هست که می‌آییم واحدهای دانشگاهی، آزمایشگاه‌ها، خوابگاه‌ها و حتی زمین و باغ و مزرعه‌های تحقیقاتی را به عنوان سرمایه نگاه می‌کنیم و یک وقت دیگر در یک لایه بالاتر به این موضوع توجه می‌کنیم و نیروی‌انسانی شامل اعضای هیات علمی، دانشجویان عزیز و کارمندان شریف، هیات رئیسه و یا شخص رئیس دانشگاه را به عنوان سرمایه‌های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی مورد بررسی قرار می‌دهیم.
خجسته گفت: عملکرد یکساله گذشته ما نشان می‌دهد با وجود مشکلاتی که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود داشته، فرهاد دانشجو مدیری توانا بوده و شخصیتی جامع و کامل دارد و مهم‌ترین ویژگی وی ولایت‌پذیری و التزام قلبی و عملی به ولایت‌فقیه است.
وی تصریح کرد: خدا را شاکرم که مردم امت ما وقتی که دستشان به امام زمان نرسیده دائماً پشتیبان نایب امام زمان بوده اند و خدا را شکر که فرهاد دانشجو تابع فرمان رهبرش و تابع ولایت‌فقیه است و تابع بودن وی به ولایت‌فقیه در اعمال و رفتارش تجلی دارد.
خجسته ادامه داد: رئیس دانشگاه آزاد به خاطر تحقق ایده‌های دینی و پیشرفت دانشگاه دغدغه‌های ارتقاء فعالیت آموزشی و پژوهشی در کنار فعالیت‌های فرهنگی را دارد و  مسائل و امور فرهنگی را بسیار بالاتر از فعالیت‌های اصلی آموزشی و پژوهشی  می‌داند. وی  ولایت‌مدار و ولایت‌پذیر است و خداوند هم نتیجه مضاعفی به عملکرد خالصانه‌اش داده است.
معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: شما عزیزان هم نقش بسیار روشنی در ارتقاء سطح علمی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی داشته‌اید و بر کسی پوشیده نیست و قدردان زحمات خادمان خودتان بودید.
وی ضمن قدردانی از زحمات خالصانه و متعهدانه ایرانبخش که اثربخش بوده و نتیجه آن ارتقاء دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از مرتبه بسیار بزرگ به درجه جامع بوده  است، گفت: من واقعا از این بابت خیلی خوشحالم و به سهم خودم به عنوان یک عضو کوچک دانشگاه آزاد اسلامی از این صفای وجود شما تقدیر و تشکر می‌کنم.

ادامه عکس ها

وی اظهار امیدواری کرد: این دانشگاه پله‌های بالاتری را طی کند و با ایجاد قطب‌های علمی که کار خیلی سنگینی هم هست، ارتقا یابد.
معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان گفت: واحد رودهن سه قطب علمی دارد که می‌توان بوسیله آن  به یک جهش علمی در کشور رسید که ان‌شاالله این اتفاق در این دانشگاه بیفتد.

رودهن:خبرگزاری آنا-ایرج صادقعلی

1391/12/27    09:25:17