برگزاری مسابقه دومینو تاپلینگ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۰۶ آذر ۱۳۹۵ | ۱۴:۲۱ کد : ۲۹۰۰ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه مسابقه دومینو تاپلینگ به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار می گردد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزداسلامی رودهن ،سعیده حاجی قاسمی رئیس باشگاه پژوهشگران  واحد رودهن گفت: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد رودهن با همکاری شرکت ایران دومینو برگزار کننده مسابقات دومینو در سطح کشور این مسابقات رادر این واحد دانشگاهی برگزار می شود

وی از علاقه مندان شرکت در مسابقه دعوت نمود تا با در اختیار گرفتن وسایل  مورد نیاز ازباشگاه پژوهشگران واحدرودهن دراین مسابقه شرکت نمایند. قوانین مسابقه از طریق سایت ویا تلگرام دانشگاه واحد رودهن در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.

حاجی قاسمی مهلت ثبت نام تا روز یکشنبه 14 آذر اعلام نمود وگفت جهت ثبت نام، به دفتر باشگاه پژوهشگران جوان در ایام هفته غیر از یکشنبه و دوشنبه مراجعه نمایید یا نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی خود را به شماره 09126770721 ارسال نمایید.

( ۱ )