همایش جهادگران علم و فناوری در دانشگاه رودهن

۰۲ آذر ۱۳۹۵ | ۱۱:۱۲ کد : ۲۸۹۲ اخبار
رودهن، روابط عمومی دانشگاه: نخستین هم اندیشی جهادگران علم و فناوری با همت بسیج دانشجویی و تصویب شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن؛با پیشنهاد بسیج دانشجویی واحد رودهن و موافقت رئیس واحد هم اندیشی جهادگران علم و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن برگزار می گردد.

احسان دشتیانه مسئول بسیج دانشجویی واحد رودهن ضمن تبریک هفته بسیج گفت: هم اندیشی جهادگران علم و فناوری با حضور دکتر علوی فاضل رئیس مرکز هماهنگی امور استان ها و هیأت امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی در روز شنبه 6/9/95 از ساعت 10 صبح در سالن اجتماعات حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی این واحد دانشگاهی برگزار می گردد.

وی گفت: در این همایش همچنین از نخبگان علمی و جهادگران بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر به عمل می آید.

مسئول بسیج دانشجویی از کلیه استادان، کارکنان و دانشجویان درخواست نمود به جهت هرچه بهتر برگزار شدن مراسم، در همایش فوق شرکت نمایند.