اسلامی شدن دانشگاه با تبیین صحیح جهان بینی اسلامی

۱۵ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۵:۳۵ کد : ۲۷۶ اخبار
آیت الله جوادی آملی گفت: اگر جهان بینی اسلامی را برای دیگران بخوبی روشن کنیم...

آیت الله جوادی آملی گفت: اگر جهان بینی اسلامی را برای دیگران بخوبی روشن کنیم، آنگاه دانشگاه اسلامی می شود در غیر این صورت نباید توقع داشته باشیم.
اساتید شرکت کننده در طرح ضیافت اندیشه استادان که از طرف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن تشکیل شد، با آیه الله جوادی آملی دیدار کردند.
حجت الاسلام سراج مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه رودهن در این دیدار اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته و علاقه استادان م شرکت کننده در طرح، برنامه دیدار با آیه الله جوادی آملی در نظر گرفته شد و با استقبال گرم استادان این دانشگاه همراه شد.
در این دیدار که نماز ظهر و عصر به امامت آیه الله جوادی آملی اقامه شد، حاضرین به استماع سخنرانی وی پرداختند.
آیه الله جوادی آملی ضمن خیر مقدم به استادان دانشگاه آزاد اسلامی رودهن و اظهار خرسندی از اجرای طرح ضیافت اندیشه با اشاره به مسئله دانشگاه اسلامی، گفت:اگر جهان بینی اسلامی را برای دیگران بخوبی روشن کنیم، آنگاه دانشگاه اسلامی می شود در غیر این صورت نباید توقع داشته باشیم.
جوادی آملی در خصوص علم دینی و غیر دینی اظهار داشت: اصلاً ما علم غیر دینی نداریم. چون از آغاز تا انجام، هر چه هست کار خداوند است. وقتی جهان هستی کار او شد یعنی فعل خدا شد، در این صورت ستاره شناس، فیزیکدان، زیست شناس و ... همه مفسر فعل خدا خواهند بود.با این دیدگاه است که حوزوی می گوید: خدا چنین گفت و دانشگاهی می گوید: خدا چنین کرد. یعنی همه می گویند: خدا. ولی متأسفانه مشکل اصلی این است که بسیاری از افراد، اسلامی حرف می زنند ولی قارونی فکر می کنند. زیرا یا سهمی در امور برای خدا قائل نیستند و یا اگر سهمی قائل باشند، دیگری را شریک او می کنند.
این مرجع تقلید افزود: بنابراین علم سکولار نداریم و کسی که قائل به علم سکولار باشد در حقیقت فکر قارونی دارد زیرا نقش اصلی آفرینش که از آن خداوند است را نادیده می گیرد، دانش به معنای حقیقی نه شرقی است، نه غربی؛ دانش، قلبی است، عقلی است.