اولین نمایشگاه خوشنویسی در شهر رودهن با اهداف خیریه

۲۴ تیر ۱۳۹۳ | ۱۹:۵۷ کد : ۲۷۰ اخبار

اولین نمایشگاه خوشنویسی در شهر رودهن با اهداف خیریه

دفتر فرهنگ و ارشاد اسلامی رودهن به مناسبت ماه مبارک رمضان با همکاری حسین عبدالهی (دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن) اقدام به برپایی نمایشگاه خوشنویسی نمود.

به گزارش خبرنگارآفرینش؛ این نمایشگاه که با آثار هنرمند مهندس حسین عبدالهی (دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد مهندسی عمران- سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن) برای اولین بار در سطح شهر برپا گردید با هدف کمک به کودکان سرطانی (موسسه محک) با حضور نماینده مجلس شورای اسلامی و مسئولین شهرستان دماوند و بخش رودهن و جمعی از هنرمندان و شهروندان گرانقدر با برنامه های متنوع افتتاح شد.

در ادامه مشهدی عباسی نماینده شهرستانهای دماوند وفیروزکوه ، مقدم رئیس اداره ارشاد دماوند ، عسگری عضو شورای اسلامی شهر رودهن که در جهت حمایت از فعالیت های هنری و فرهنگی و خیریه جوانان با توجه به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی صورت گرفت سخنرانی نمودند و برنامه های متنوع دیگر نمایشگاه به دست نماینده شهرستان افتتاح گردید و آثار موجود در نمایشگاه به نفع بیماران سرطانی (موسسه محک) خریداری گردید.

این نمایشگاه به مدت یک هفته از سال 9 الی 19 جهت بازدید عمومی باز است.
رودهن: خبرنگارآفرینش –ایرج صادقعلی

1393/4/24 15:27:08