جلسه هم اندیشی تحلیل و بررسی عرفان های نوظهور برگزار شد

۰۶ دی ۱۳۹۰ | ۱۷:۲۴ کد : ۲۶۸ اخبار
به همّت نهاد نمایندگی مقام معظّم رهبری در واحد رودهن، جلسه هم اندیشی و معرفت افزایی با موضوع...
به همّت نهاد نمایندگی مقام معظّم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، جلسه هم اندیشی و معرفت افزایی با موضوع « تحلیل و بررسی عرفان های نوظهور » با حضور اساتید این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش آنا، حجّت الاسلام سراج، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظّم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در خصوص این جلسه اظهار داشت: از آنجایی که انسان ها به طور فطری جویای معنویت هستند و از طرفی فقدان آگاهی های لازم بویژه در میان اقشار جوان، سبب گرایش های انحرافی در آنان می شود، ‌از این جهت مباحث مربوط به ( عرفان های نو ظهور ) نیاز به بحث و بررسی دارد.
وی افزود: بنابراین موضوع جلسه برگزار شده را به همین امر اختصاص دادیم و برای این منظور از اساتید گروه های مختلف برای استفاده از این مبحث دعوت به عمل آوردیم و خوشبختانه با استقبال با شکوه اساتید محترم این دانشگاه مواجه شد.
سراج در توضیح مطالب خود افزود: با توجه به این که اساتید مؤثرترین افراد در اثرگذاری های علمی، ‌اخلاقی و معنوی بر دانشجویان عزیز هستند،‌ به همین دلیل مخاطب اصلی جلسه بوده اند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن تصریح کرد: استاد مدعوّ این جلسه،‌ حجّت الاسلام دکتر مظاهری فیض بودند که در فرصت مقتضی جلسه، به بیان مقدماتی از قدمت عرفان های نوظهور پرداخته و سپس به عنوان نمونه به معرفی و بررسی دیدگاه های بعضی از این گروه ها که در کشور ما فعالیت دارند مانند: عرفان حلقه و قانون جذب و مانند آنها پرداختند.
همچنین در این جلسه،‌ فرصتی برای اظهار نظر اساتید حاضر در جلسه اختصاص داده شده که در پایان، دکتر مظاهری فیض پاسخ گفته و جمع بندی نهایی کردند.