بازدید اساتید، دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر واحد رودهن از پارک فن آوری پردیس

۱۸ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۸:۲۸ کد : ۲۶۷ اخبار

رودهن: خبرنگار فرهیختگان. ایرج صادقعلی

اساتید، دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر واحد رودهن به مناسبت ایام الله دهه فجر و روز فناوری فضائی از نمایشگاه دستاوردهای پارک فن آموز در در پارک  فناوری پردیس بازدید کردند.به گزارش خبرنگار فرهیختگان؛ در این بازدید اساتید، دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر از نمایشگاه دستاوردهای پارک فن آموز در پردیس به مدت یک ساعت و نیم بازدید کردند و از نزدیک در جریان تلاش ها و پیشرفت های دانشمندان و محققان جوان کشور در بخش های مختلف قرار گرفتند.در جریان این بازدید حاج آقا احمدزاده معاون فرهنگی واحد رودهن نیز اعضاء را همراهی کرد.آخرین دستاوردها و تولیدات محققان کشور در بخش های مختلف به نمایش گذاشته شد و دست اندرکاران نمایشگاه توضیحاتی بیان کردند.ستاد شاهد و امور ایثارگران واحد رودهن بر آن است به حول قوه الهی و حمایت های هیأت رئیسه دانشگاه بتواند در زمینه تقویت بنیه علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر گام های موثری بردارد.
1393/11/18 14:58:14