پیام بسیج اساتید رودهن به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و بزرگداشت هفته دفاع مقدس

۳۱ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۳:۴۱ کد : ۲۶۲۴ اخبار
دکترحسن شهرکی پور مسئول بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به مناسبت آغاز سال تحصیلی1395-1396پیام تبریکی منتشر کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن هر ساله با فرا رسیدن ماه مهر ترنم دانش و نسیم علم فضای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور را مملو از شور و نشاطی وصف ناپذیر می کند و مشتاقان به تعلیم و تربیت را به سوی این مراکز می کشاند. در جایگاه رفیع و اهداف متعالی دانشگاه همین بس که امام خمینی (ره) آن را مبدا همه تحولات و تعیین کننده سرنوشت یک ملت می داند.

دانشگاه این بهار علمی همه ساله با هفته بزرگداشت دفاع مقدس همزمان است. جنگ تحمیلی که خود دانشگاهی بزرگ به شمار می رود فرصتی شد تا رهروان عشق و سالکان الی الله بندگی خود را به بوته آزمایش بکشند تا خود درسی های ارزشمند باشند در کتاب های درسی دانشگاهی.

بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ضمن گرامیداشت یاد و خاطره جانفشانی های آن رادمردان عرصه جنگ و جهاد، آغاز سال تحصیلی جدید را به همه استادان فرهیخته و دانشجویان ساعی تبریک و تهنیت عرض می کند. امید می رود همه هم سنگران علم و اندیشه دست در دست هم دانشگاه را که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری "ضربان سنج حیات ملی جامعه" است با درایت و شجاعت به جایگاه واقعی خود برسانند.