بخشدار رودهن خبر داد

تشکیل کمیته اقتصاد دانش‌بنیان دررودهن با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

۲۳ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۰:۱۱ کد : ۲۶۰۵ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه: بخشدار رودهن با اعلام خبر تشکیل کمیته اقتصاد دانش‌بنیان دررودهن با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن و انجام اقدامات خوب در این زمینه، از اجرای طرح الگوی مصرف در ادارات و جامعه با برنامه‌های مختلف و جریان‌سازی فرهنگ اصلاح الگوی مصرف در آموزش و پرورش در رودهن خبر داد.

به گزارش روابط عموی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن رضا طاهرخانی اظهار داشت: در پنج سال اخیر در بحث ارتقای علمی و شورای آموزش و پرورش پیشرفت‌های خوبی داشتیم.

بخشدار رودهن از تشکیل کمیته اقتصاد دانش‌بنیان در رودهن خبر داد و گفت: اجازه تصرف حتی یک مترمربع از اراضی ملی را نیز در منطقه نداده‌ایم.

وی با بیان اینکه رودهن در گذشته بین 19 منطقه آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران رتبه 18 را در اختیار داشت، افزود: امروز با برنامه هدفمند و منظم در رتبه پنجم استان تهران در حوزه آموزش و پرورش قرار گرفته‌ایم.

بخشدار رودهن تأکید کرد: برای نخستین بار کنکور سراسری را در رودهن برگزار کردیم که حرکت نو و تازه‌ای در روند علمی بود و بازسازی مدارس، جذب خیرین و افتتاح مدارس خیرساز در آبعلی رودهن و مهرآباد داشتیم.

بخشدار رودهن گفت: تصرف جدید اراضی ملی در بخش رودهن نداریم و حتی اجازه تصرف یک مترمربع از اراضی ملی را در این بخش نداده‌ایم.

طاهرخانی گفت: ترویج روحیه ایثار و شهادت را در دستور کار داشتیم و یادواره‌های شهدا به شکل منظم در رودهن برگزار می‌شود و از دو سال قبل، برگزاری یادواره‌ها مردمی است و دولت نقشی در آن ندارد.

بخشدار رودهن تصریح کرد: سال گذشته در یک روز همه مدیران رودهن از خانواده‌های شهدا در سطح بخش دیدار کردند و امسال نیز در هفته دولت این برنامه بهتر از گذشته برگزار شد.

طاهرخانی با اشاره به نظارت مدیریت بخش بر فعالیت‌های عمرانی در رودهن ادامه داد: پیگیری‌های خوبی در بحث برخورد با ساخت‌وساز غیرمجاز و تصرفات اراضی ملی وجود دارد.

بخشدار رودهن تأکید کرد: با تعامل راه و شهرسازی، شهرداری‌ها و جهاد کشاورزی و با نظارت شبانه‌روزی و هدایت بخشداری، گشت‌های مشترک جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز تشکیل شده و شاهد کم‌ترین تخلفات ساختمانی هستیم.

طاهرخانی در بحث تصرف اراضی ملی در رودهن، با ابراز رضایت از اینکه تصرفات جدید اراضی ملی در رودهن نداشته‌ایم، افزود: خوشبختانه اجازه یک مترمربع تصرف اراضی را به متصرفان نداده‌ایم.

وی با بیان اینکه ستاد اقتصاد مقاومتی که از تأکیدات مقام معظم رهبری است، را تشکیل دادیم و بسیار فعال است، اضافه کرد: از زمره بخش‌های کشور بودیم که بعد از تعطیلات نوروز، این ستاد با ابلاغ شرح وظایف کمیته‌های مختلف با جلسات مرتب ماهانه فعال شده است.

بخشدار رودهن با اعلام خبر تشکیل کمیته اقتصاد دانش‌بنیان با محوریت دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن و انجام اقدامات خوب در این زمینه، از اجرای طرح الگوی مصرف در ادارات و جامعه با برنامه‌های مختلف و جریان‌سازی فرهنگ اصلاح الگوی مصرف در آموزش و پرورش در رودهن خبر داد.

( ۱ )