عامل خزانه دار و مدیر کل مالی جدید واحد رودهن معرفی شد

۲۳ تیر ۱۳۹۳ | ۱۷:۱۸ کد : ۲۶۰ اخبار

با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا سراج مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، کورش پارسا معین معاون اداری و مالی، کورش حنیفی مدیرکل امور پشتیبانی، رضا حسین شرقی مدیرکل امور اداری، ایرج صادقعلی مدیر روابط عمومی و کارکنان حسابداری سرکار خانم مژگان مشاور بعنوان  خزانه دارو مدیر مالی واحد رودهن معرفی شد.
به گزارش خبرنگار فرهیختگان؛ حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا سراج در این مراسم گفت: ایرانیان از نگاه اهل بیت (ع) از نظر دانش ممتاز هستند، همان گونه که در حدیث نبوی آمده است: اگر علم در ثریا باشد رجالی از فارس به آن دست می یابند، از نظر امانتداری نیز از دیدگاه آن بزرگواران دارای جایگاه والایی بوده اند. بنابراین عزیزانی که خصوصاً مسئولیت های امور مالی را به عهده می گیرند باید مسئله امانتداری را بیشتر سرلوحه کار خویش قرار بدهند و در دلسوزی نسبت به بیت المال الگو باشند.
در پایان ضمن تقدیر و تشکر از داریوش بهادری حکم سرکار خانم مشاور که به امضاء دکتر مهرداد نوابخش مشاور ریاست و معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران رسیده بود توسط دکتر پارسا معاون اداری و مالی واحد رودهن به وی داده شد.
در قسمتی از این حکم آمده است: امید است با توکل به خداوند متعال و با صداقت کاری، امانت داری و قانونمندی در انجام امور محوله موفق باشید.
شایان ذکر است خانم مشاور پیش از این مدیر مالی واحد پرند بوده اند.

رودهن: خبرنگارفرهیختگان ایرج صادقعلی

1393/4/23   12:32:03