حجت الاسلام طیبی:واحد رودهن، قطب علمی بسیار مهم در شرق استان تهران

۱۸ آذر ۱۳۹۲ | ۱۸:۵۴ کد : ۲۵۹ اخبار
جلسه روسای نهاد مقام معظم رهبری استان تهران با حضور حجت الاسلام ...

جلسه روسای نهاد مقام معظم رهبری استان تهران با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا طیبی رئیس دفتر استانی نهاد در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس واحد رودهن، حاج آقا سراج رئیس نهاد در واحد رودهن و روسای نهاد در دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران در سالن کنفرانس پروفسور حسابی واحد رودهن برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرهیختگان؛ حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا طیبی درمورد اهداف ووظایف دفاترنهاد دردانشگاه ها  گفت: در راستای تلاش برای وحدت حوزه و دانشگاه دفتر نهاد در دانشگاه با نگاه و ساختار دانشگاهی شکل گرفت و بر همین اساس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری تاسیس گردید و هدف اصلی نهاد حضور دینی با نگاه علمی و دانشگاهی در همه بخش های دانشگاه تا هدف از حرکت علمی دانشگاه ها به سمت الله که طبیعتاً نتیجه آن رشد و اعتلای فرهنگی، اقتصادی و سیاسی نظام خواهد شد.بنابراین وظایف نهاد معطوف به کلیه فعالیت هایی است که بتواند هدف فوق را تحقق بخشد. و در یک جمله مشاوری دلسوز برای عموم دانشگاهیان در راستای ارتقاء معنوی و علمی آنان باشد.
وی در مورداینکه چگونه می توان دانشجویان را نسبت به فعالیت های فرهنگی و مشارکت آنها در این امر تشویق کرد گفت: در این زمینه می توان از روش های مختلفی استفاده کرد از جمله: استفاده از برنامه های جذّاب فرهنگی با لحاظ مسائل شرعی و مقررات دانشگاه و همچنین تشویق معنوی فعالان فرهنگی در مجامع مختلف و نیز تدارک نشست هایی با موضوع بررسی اهمیت و جایگاه مسائل فرهنگی در پیشرفت فردی و اجتماعی.
رئیس نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه های استان تهران استان تهران از اینکه باورها و رفتارهای مذهبی در دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را چگونه ارزیابی می کنید و نقش والدین و دانشگاه چگونه است اظهار داشتند: با توجه به آنچه که ما ارزیابی می کنیم، گرایش مذهبی بسیار خوبی در اغلب دانشجویان و اساتید وجود دارد. لکن مسئله مهم آن است که ما با برنامه های فرهنگی خوب، این گرایش را تقویت کنیم. و در خصوص نقش والدین هم باید گفت قطعاً خانواده در جهت گیری مذهبی و تداوم آن نقش کلیدی دارند. لذا باید خانواده ها نیز مسئولان را در این زمینه کمک کنند.
وی رویکرد مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی را نسبت به حوزه فرهنگی اینگونه بیان کرد:رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آقای دکتر میرزاده از شخصیت هایی است که سابقه بسیار خوبی را در انقلاب دارند و همان گونه که خودشان نیز اظهار داشتند، پیگیری منویات مقام معظم رهبری از اهداف مهم دکتر میرزاده است که یکی از آنها اصلاح و تقویت مسائل فرهنگی در دانشگاه هاست که امیدوارم به این قول خودشان به خوبی موفق باشند و عمل کنند.
حاج آقا طیبی تلاش های فرهنگی در واحد رودهن را اینگونه بیان کرد: با توجه به اطلاعات ما و گزارش هایی که در زمینه فعالیت های فرهنگی که انجام می پذیرد، تلاش های فرهنگی در این واحد، امیدبخش است و ما از رئیس واحد، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاون فرهنگی و سایر دست اندرکاران تشکر می کنیم.
وی در پایان درباره واحد رودهن گفت: واحد رودهن، قطب علمی بسیار مهم در شرق استان تهران می باشد.