مئسول بسیج اساتیددانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن

استادان دانشگاه نقش هدایتگرانه نسبت به دانشجویان دارند

۱۳ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۱:۴۴ کد : ۲۵۷۹ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه: هفدهمین اجلاس سالانه بسیج اساتید کشور باحضور آیت‌الله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه ،سردارعلی نصیری فرمانده لشکر حضرت سیدالشهدا استان تهران ،استادان بسیجی سراسرکشورواستادان بسیجی واحدرودهن درمشهد مقدس برگزارشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن؛درحاشیه این اجلاس رئیس بسیج اساتید واحدرودهن  از اهداف، مزایا و رسالت هفدهمین اجلاسیه سراسری بسیج اساتید کشور در مشهد مقدس سخن گفت.

حسن شهرکی پور از هدف برگزاری اجلاسیه سراسری بسیج اساتید گفت: به منظور تبیین مبانی تمدن نوین اسلامی و الزامات تبدیل شدن جمهوری اسلامی به قدرت اول منطقه ای، سالانه همایشی در جوار حضرت ثامن الحجج برگزار می شود که شخصیت های برجسته ی علمی و سیاسی و نظامی از اخرین تحولات منطقه و جهان اسلام مطالبی را بیان می کنند و پس از آن با برگزاری کارگاه هایی در قالب کمیته های تخصصی مرتبط با تمدن نوین اسلامی و الزامات تبدیل شدن جمهوری اسلامی به قدرت اول منطقه دسته بندی می شوند و اساتید مجرب و صاحب نظر در هر یک از این کمیته ها به مدت  چهار روز مطالب تخصصی را بیان می کنند.

رئیس بسیج اساتیدرودهن ادامه داد:علاوه بر این برخی از مسائلی که در محافل عمومی و رسانه ای ناگفتنی است در محافل خصوصی تر به سمع و نظر اساتید بسیجی می رسد و از این طریق اساتید از مسائل درون کشور و مسائل منطقه با نگاهی خاص و دقیق تر آشنا می شوند و در نتیجه نسبت به حساسیت رسالت خود در محیط دانشگاه و مصمم بودن بر نقش هدایتگری خود نسبت به دانشجویان آگاهی و دغدغه بیشتری پیدا می کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن گفت:  یکی از رسالت هایی که بسیج اساتید در چند سال اخیر بنابه رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد درون زا و متکی بر استعدادها و ظرفیت های بومی و محلی برعهده دارد که از آن به اقتصاد مقاومتی تعبیر نمودند؛ این است که ابعاد گوناگون اقتصاد مقاومتی را مورد مطالعه و پژوهش قرار داده و به نهادهای اجرایی کمک کنند تا این هدف متعالی محقق شود.چنانکه در این همایش به صورت ویژه ابعاد گوناگون اقتصاد مقاومتی، ظرفیت ها و چالش های آن مورد مطالعه و تبادل نظر قرار می گیرد و بر اساس کارگروه هایی که در هر یک از استان ها شکل گرفته و مطالعاتی که انجام شده نهایتا گزارشاتی مستند ارائه می شود و تصمیمات مقتضی متناسب با داده های محلی و دانش فنی و مشاوره های صاحب نظران اتخاذ می شود...

گفتنی است، هفدهمین اجلاس سالانه اساتید بسیجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، از 9 تا ۱۲ شهریور 95 با حضور سخنرانان و مسئولان ارشد نظام، استادان و نخبگان دانشگاهی بسیجی، فرماندهان شبکه های جنگ نرم و ... بامحوریت « اقتصاد مقاومتی و جایگاه بین المللی شدن قدرت جمهوری اسلامی» در سالن صبای مشهد مقدس برگزارشد.