هفدهمین اجلاس سالانه بسیج اساتید کشوردرمشهد مقدس

۱۳ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۱:۳۶ کد : ۲۵۷۸ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه : هفدهمین اجلاس سالانه بسیج اساتید کشور باحضور آیت‌الله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه ،سردارعلی نصیری فرمانده لشکر حضرت سیدالشهدا استان تهران ،استادان بسیجی سراسرکشورواستادان بسیجی واحدرودهن درمشهد مقدس برگزارشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در مراسم افتتاحیه هفدهمین اجلاس سالانه بسیج اساتید در تالار صبای سازمان صداوسیمای خراسان رضوی برگزار شد، گفتمان سازی را نکته کلیدی فرمایشات مقام معظم رهبری خواند و اظهار داشت: با بررسی و مداقه در فرمایشات رهبری می‌توان به‌وضوح مشاهده کرد که ایشان تا چه حد به گفتمان‌سازی و کارکرد آن در مباحث بنیادی و ایدئولوژیک توجه دارند.

وی ادامه داد: برای مثال حتی درزمانی که ایشان سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی را تبیین کردند، تأکید خاصی بر لزوم کار فرهنگی مؤثر پیرامون این طرح و تبدیل کردن آن به یک گفتمان حاکم بر نهادهای اقتصادی داشتند که این اهمیت فعالیت‌های ایدئولوژیک را نشان می‌دهد.

رئیس دستگاه قضا با تأکید بر اهمیت نگاه دینی و نقش آن در امورات زندگی خاطرنشان کرد: گفتمان جامع حاکم بر نظام اسلامی، نگرش توحیدی به مسائل است؛ جمهوری اسلامی تنها حکومتی است که با داعیه حاکمیت دین بر شیوه‌های حکومت‌داری و جاری ساختن احکام شرع مقدس در جامعه انقلاب کرد و با خواست خدا و همراهی مردم به پیروزی رسید و در تمام رویکردهای خود در سیاست داخلی و خارجی تنها حکم خدا را در نظر می‌گیرد.

آیت‌الله آملی لاریجانی ادامه داد: انسان موحد پشت‌گرمی به نفرات و تجهیزات ندارد، بلکه با باور به نصرت و فضل الهی همواره بر صراط حق راه می‌رود و هیچ‌گاه ترسی از فلان بمب و موشک به خود راه نمی‌دهد.

وی بیان داشت: تمام نظریه‌پردازان غرب به این دلیل به ابتر ماندن در گفتمان‌سازی دچار شدند که تنها نگاه ماتریالیستی به زندگی انسان داشتند؛ اساس لااله الاالله که در قانون اساسی ما وجود دارد، این مشکل را به صورتی مرتفع می‌کند که توجه یکسان به دنیا و آخرت انسان‌ها در شیوه‌های حکومت‌داری، می‌تواند علاوه بر ایجاد تحول مثبت در زندگی فردی و اجتماعی دنیا، به سعادت اخروی نیز منجر شود.

رئیس قوه قضائیه در انتهای سخنان خود سیره امام راحل را به‌عنوان شاخصی برای الگوگیری همه انسان‌ها معرفی و اظهار کرد: وقتی از امام بزرگوار سؤال می‌شد که مثلاً در برابر فلان توطئه آمریکا که کم هم نبوده است، چه بکنیم، ارجاع به‌ حکم خدا می‌دادند و این رویه ثابت ایشان در برخورد با مسائل بود؛ مقام معظم رهبری نیز به‌عنوان خلف صالح ایشان، همواره با نگرش الهی با مشکلات مواجه می‌شوند و بنا به قولی از ایشان، بر قرائت سوره فتح مداومت دارند، واقعیت آن است که خداوند خالق کل شیء و رب السّماوات و الارض است و همه امورات اعم از توفیق و بلا از ناحیه قدسی پروردگار صادر می‌شود.

گفتنی است، هفدهمین اجلاس سالانه اساتید بسیجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، از 9 تا ۱۲ شهریور 95 با حضور سخنرانان و مسئولان ارشد نظام، استادان و نخبگان دانشگاهی بسیجی، فرماندهان شبکه های جنگ نرم و ... بامحوریت « اقتصاد مقاومتی و جایگاه بین المللی شدن قدرت جمهوری اسلامی» در سالن صبای مشهد مقدس برگزار شد.