سراج درمراسم طرح ضیافت اندیشه در واحد رودهن عنوان کرد

رسالت دانشگاه‎ها تربیت نیروهای متخصص و متعهد است

۰۸ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۸:۱۶ کد : ۲۵۶۹ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه: به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظّم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن طرح ضیافت اندیشه استادان، مانند سنوات گذشته در دو دوره و در بازه زمانی دو هفته برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن:حجت الاسلام والمسلمین محمدابراهیم سراج مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن در این مورد اظهار داشت:

طرح ضیافت اندیشه استادان که چند سالی است در دانشگاههای کشور برگزار می گردد، با هدف دانش افزایی، با رویکردهای علمی، اعتقادی، فرهنگی و سیاسی انجام می شود.

وی افزودند: این طرح در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با استقبال گسترده استادان گرامی مواجه شد به گونه ای که ما را بر آن داشت تا بر تعداد برگزاری این طرح بیفزائیم، بنابراین تصمیم ما این است که این طرح را دوبار در سال (زمستان و تابستان) برگزار کنیم.

سراج اظهار کرد: «مهمترین رسالت دانشگاهها تربیت نیروهای متخصص و متعهد است و طرح ضیافت اندیشه نیز در همین راستا اجرا می‌شود.»

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن توانمندسازی دانشگاهها و دانشگاهیان را از اهداف عمده این طرح برشمرد و تصریح کرد: «هدف اصلی طرح ضیافت اندیشه، تبین اندیشههای اسلامی، تقویت و تعمیق معرفت دینی و گسترش فضایل اخلاقی و نهادینه کردن ارزش‌های دینی است.»

سراج درباره موضوعات مورد بحث در طرح ضیافت امسال گفتند: در دوره اول، موضوع: تعلیم و تربیت در اسلام به همراه برخی موضوعات متنوع فرهنگی دیگر و در دوره دوم با موضوع اقتصاد مقاومتی با حضور استادان بزرگواری مانند: آقای دکتر علوی، آقای دکتر رزاقی، حجت الاسلام والمسلمین مصباحی مقدم، آقای دکتر داودی و آقای دکتر عبدالهی، پیگیری و استفاده شد.

وی در پایان از همکاری و مساعدت دکتر نقی شجاع رئیس واحد ، معاونان و مدیران ایشان قدرانی و تشکر کردند.