امام حسن عسگری (ع)، منشأ دانش و عبادت است

۲۵ بهمن ۱۳۸۹ | ۱۴:۴۸ کد : ۲۵۶ اخبار
امام حسن عسگری(ع) از نظر دانش، زهد، خرد، عصمت، شجاعت، اخلاق و کرامت سرآمدعصر خویش بود.
رئیس واحد رودهن:

امام حسن عسگری (ع)، منشأ دانش و عبادت است

امام حسن عسگری(ع) از نظر دانش، زهد، خرد، عصمت، شجاعت، اخلاق و کرامت سرآمدعصر خویش بود و به واسطه همین صفات بر عظمت ایشان افزوده می شد.
به گزارش خبرنگار آنا ، دکتر غلامحسین حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در مراسمی که به مناسبت شهادت امام حسن عسگری (ع) در این واحد برگزار شد، ضمن تسلیت این مصیبت جانسوز به فرزند آن امام بزرگوار، مهدی موعود (عج) و شیعیان اظهار داشت:هشتم ربیع الاول، سالروز شهادت غمبار امام یازدهم شیعیان، امام حسن عسگری(ع) است. این امام مظلوم که در عمر کوتاه خویش رنج ها و شکنجه های فراوانی را تحمل کرد، پس از هشت روز مسمومیت، به دست مزدوران معتمد عباسی در سامرا به شهادت رسید

وی ادامه داد: با آنکه امام حسن عسگری(ع) در محاصره ی دشمنان خویش بود و تمام حرکاتش را زیر نظر داشتند، این خفقان شدید نتوانست جلوی فعالیت های ایشان را بگیرد.
دکتر حیدری گفت: آن حضرت برای مقابله با افکار ضد اسلامی و ترویج اسلام ضد واقعی تلاش های فراوانی کردند. کوشش های علمی، تبیین اندیشه های ناب اسلامی، ایجاد شبکه ارتباطی با شیعیان جهان در دورترین نقاط و آماده سازی آنان برای دوران غیبت امام دوازدهم، از جمله فعالیت های مهم آن حضرت در این زمینه به شمار می آید.
رئیس واحد رودهن تصریح کرد: امام حسن عسگری(ع) افزون بر مسوولیت هدایت و ارشاد مردمان و بیان احکام اسلام، دو وظیفه حساس دیگر نیز بر عهده داشت؛ یکی آماده ساختن شیعیان برای زمان غیبت و دیگری معرفی فرزند خویش به عنوان واپسین امام و مهدی موعود.
وی افزود: با وجود خفقان شدید در مراسم و تلاش های جاسوسان خلیفه امام به برترین صورت ممکن این دوکار را انجام داد. ارتباط با شیعیان جهان اسلام از سوی دستگاه پنهانی وکیلان صورت میگرفت وایشان از هر فرصتی برای خبر دادن درباره ی جانشین خویش به شیعیان استفاده می کرد.
دکتر حیدری بیان کرد: با گذشت بیش از یازده قرن از شهادت امام هادی(ع) و امام حسن عسگری(ع)، مظلومیت این دو امام همچنان ادامه دارد با وجود اینکه شیعیان از سراسر دنیا به زیارت عتبات عالیات می شتابند، ولی با اشک چشم و سوزدل، رو به سامرا می کنند و از دور سلام می دهند چرا که اشغال گران با ایجاد ناامنی در عراق، اطراف سامرا را پایگاه نظامی خویش قرار داده و آن را به منطقه ای نظامی تبدیل کرده اند

14:41:15 1389/11/24