امام جمعه موقت رودهن::

افتخار فرهنگی و علمی رودهن یعنی دانشگاه آزاد اسلامی

۲۶ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۷:۱۵ کد : ۲۵۴۲ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه: امام جمعه موقت رودهن گفت: افتخار فرهنگی و علمی رودهن یعنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد این شهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، محمدابراهیم سراج در نشستی با مسؤولان بخش رودهن با اشاره به کودتای 28 مردادماه سال 1332 اظهار کرد: یکی دیگر از مناسبت‌های این هفته، کودتای آمریکا در سال 1332 است که با این روش مصدق را از سیاست خارج کردند تا بتوانند نیروی خود را جایگزین کنند.

وی اضافه کرد: آمریکا مخالف نخست و آخر انقلاب‌های مردمی است و این کودتاها را انجام می‌دهد تا به همه جهان مسلط باشد.

امام جمعه موقت رودهن با بیان اینکه امن‌ترین کشور را در خاورمیانه داریم، اظهار کرد: دشمنان از ابتدا خواستند به ایران حمله کنند، اما به برکت وجود امام زمان(عج) و سربازان گمنام و دیگر نیروهای نظامی و انتظامی و ولایت مقام معظم رهبری این امر میسر نشد.

سراج ادامه داد: همه دنیا می‌دانستند که هدف دشمنان برای حمله به عراق و سوریه، ایران بود، اما به لطف پروردگار نه‌تنها نتوانستند به ایران حمله کنند، بلکه در عراق و سوریه هم در حال شکست هستند.

وی به افتخار فرهنگی و علمی رودهن یعنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد این شهر اشاره و بیان کرد: با تلاش همه مسؤولان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن موفق شد تا از لحاظ رتبه علمی بین 400 دانشگاه آزاد کشور رتبه پانزدهم را به خود اختصاص دهد که همین جا این موفقیت را به مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه تبریک عرض می‌کنیم.