مسوول جدید بسیج کارکنان واحد رودهن معرفی شد

۲۶ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۵:۵۵ کد : ۲۵۳۴ اخبار
رودهن: روابط‌عمومی دانشگاه سید ابوالقاسم هاشمی طی حکمی از سوی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند به عنوان مسوول جدید بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن معرفی شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، جلسه تودیع و معارفه مسوولان پیشین و جدید بسیج کارکنان این واحد دانشگاهی با حضور نقی شجاع رئیس واحد، محمد ابراهیم سراج مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن، سرهنگ دوم پاسدار مهدی شیرازی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند و هیأت همراه، معاونان و مدیران ورؤسای دانشکده‌ها دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد.

در این جلسه و طی حکمی از سوی فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند، ضمن تقدیر از زحمات و خدمات حق‌رضا عیوضی مسوول قبلی بسیج کارکنان واحد رودهن، سید ابوالقاسم هاشمی به عنوان مسوول جدید این بخش معرفی شد.

در ابتدای این جلسه محمد ابراهیم سراج مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن دهه کرامت و با اشاره به هجمه‌های گسترده استکبار جهانی و عوامل آن‌ها، ضرورت انجام فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی و روشنگری در میان اقشار مختلف جامعه را متذکر شد و گفت: «ضرورت روشنگری و پاسخ به شبهات گوناگونی که دشمن در پی طرح آن‌ها در جامعه است، به ویژه برای جوانان بیشتر احساس می‌شود.»

وی افزود: «با توجه به بیانات اخیر مقام معظم رهبری و تعبیر "ولنگاری فرهنگی" از سوی ایشان، بخش‌های فرهنگی جامعه باید بیش از پیش احساس مسوولیت کنند.»

حجه الاسلام سراج خطاب به دست اندرکاران فرهنگی جامعه تأکید کرد: «باید از اختلافاتی که عمدتاٌ ریشه در هواهای نفسانی دارند، پرهیز شود تا اثر خدمات و تلاش‌ها بهتر آشکار شود.»

همچنین سرهنگ دوم پاسدار مهدی شیرازی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند، در سخنانی به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)  اشاره کرد و گفت: «شاخص‌ها و محورهای انقلابی‌گری، همان پنج شاخصی است که رهبر معظم انقلاب فرمودند و آنچه مدنظر ماست، انقلابی بودن است و جناح بندی سیاسی مدنظر ما نیست.»

وی افزود: «همه برنامه‌های فرهنگی باید براساس هدف‌گیری آرمان‌های انقلاب اسلامی تنظیم شوند و همه ما باید در برابر دشمنی و کارشکنی دشمنان نظام و انقلاب حساسیت داشته باشیم.»

سرهنگ مهدی شیرازی ضمن اشاره به اهمیت استقلال فرهنگی کشور و رابطه آن با امنیت پایدار، به لزوم رعایت تقوی دینی و سیاسی در بین همه اقشار و مسوولان جامعه به ویژه مسوولان فرهنگی تأکید کرد و گفت: «دائما باید خود را با آن پنج شاخصی که حضرت آقا درخصوص انقلابی‌گری مطرح فرمودند محک بزنیم و ببینیم که در کجا قرار می‌گیریم.»

سید ابوالقاسم هاشمی نیز پس از تشکر از حسن اعتماد مسوولان ناحیه مقاومت بسیج دماوند، در تشریح برنامه‌های پیش روی بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، به لزوم تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: «به فضل خدای متعال در اولین اقدام از سوی بسیج کارکنان واحد رودهن قصد داریم، شورای امر به معروف و نهی از منکر را در این واحد تشکیل دهیم و ان‌شاالله همه برادران وخواهران در آن عضویت داشته باشند.»