دیدار معتمدین شهر رودهن با رئیس واحد رودهن:مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی رودهن موجب پیشرفت دانشگاه و شهر شد

۰۸ تیر ۱۳۹۳ | ۱۹:۵۹ کد : ۲۵۲ اخبار

در دیدار معتمدین شهر رودهن با رئیس دانشگاه آزاداسلامی رودهن عنوان شد که مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی رودهن موجب پیشرفت دانشگاه و شهر رودهن شد.
به گزارش خبرنگار فرهیختگان، معتمدین شهر رودهن با دکترنقی شجاع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن دیدار و گفت و گو کردند.
در دیدار معتمدین شهر رودهن با دکترنقی شجاع، خدا رحم شیرمحمدی یکی از معتمدین شهر رودهن به نمایندگی ازاهالی رودهن گفت : مدیریت دکترنقی شجاع باعث پیشرفت شهر رودهن  ودانشگاه آزاداسلامی رودهن شد.
وی گفت : امکانات و تجهیزات موجود در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن باعث پیشرفت این دانشگاه شده و گوی سبقت را از دانشگاه های شرق استان ربرده است.
شیرمحمدی گفت : دانشگاه آزاد اسلامی رودهن نمونه موفق دانشگاههای شرق استان تهران وحتی کل کشور می باشد.
این معتمد رودهنی گفت : مدیریت مطلوبی که در واحد رودهن وجود دارد موجب شد امکانات پژوهشی و رفاهی موجود در این دانشگاه از بسیاری از دانشگاه های دولتی و آزاد سبقت بگیرد.
شیرمحمدی گفت : محور توسعه هر شهر ؛ مراکز آموزشی و فرهنگی آن شهر می باشد.
معتمد شهر رودهن گفت : با دغدغه ای که در دکترنقی شجاع می بینیم آینده واحد رودهن و شهر رودهن روشن می باشد.