پیام بسیج اساتید واحد رودهن به مناسبت 26 مرداد سالروز ورود آزادگان

۲۵ مرداد ۱۳۹۵ | ۰۸:۲۶ کد : ۲۵۱۹ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه: این روز سالگرد ورود مردانی است که با ایستادگی و مقاومت خود دفتر زرین دفاع مقدس را زینتی مضاعف بخشیدند و چه زیبا حضرت امام خامنه ای ( مد ضله العالی ) در وصف آنان فرمودند : " شما در دوران اسارت شرایط سختی را گذراندید، اما در عین حال با حفظ دین و اعتقادات و دلبستگی خود به اسلام، امام و انقلاب موجب افتخار و آبرومندی ملت خود در برابر دشمنان شدید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن :مقام معظم رهبرى نیز چنین مى‏فرماید: «شما ذخیره بزرگ الهى و یک ثروت عظیم انسانى هستید که در دست دشمن غصب‏شده بودید. خداى متعال شما را به ملّت و به این کشور اسلامى برگرداند».
ایشان هم‏چنین مى‏فرمایند: «سازندگى زندان و اسارت، سازندگى مخصوصى است، آن‏را در جاى دیگر نمى‏شود پیدا کرد»،

26مرداد سالگرد بازگشت پرستوهای عاشقی است که به عشق پیر جماران دوران سخت و مشقت بار سال ها اسارت را پشت سر گذاشتند و به میهن اسلامی بازگشتند. دورانی که همچون نگینی تا همیشه زمان بر تارک تاریخ حماسه و ایثار و پایداری آزادگان جهان می درخشد.

این روز، که یادآور روزهای شادی آفرین و لذت بخش آزادی فرزندان برومند ایران اسلامی و فرصتی برای ارج نهادن به مقاومت های بی نظیر آنها در اسارتگاه های مخوف دشمن بعثی است، گرامی داشته و به آزادگان عزیز که الگوهای مقاومت و رادمردی ملت فداکار ایران اسلامی می باشند تبریک عرض نموده و عزت، سربلندی و تداوم افتخار آفرینی های آنان را از خداوند متعال خواهانیم.

روز بیست وششم مرداد، سالروز بازگشت کبوتران سبکبالی بود که پس از سال ها زندان در اسارتگاه، قدم به خاک پاک میهن اسلامی خود می گذاشتند. قاصدک آزادی در چنین روزی پیام آورِ رهایی شده و این کبوتران از بند رسته به آغوش گرم ملت خود بازگشتند.

را گرامی بداریم . واین فداکاری ایثارگران" 8 سال دفاع مقدس " شامل :شهدا، جانبازان و آزادگان و ملت قهرمان ما بود که در برابر توطئه های استکبار جهانی ایستادگی نمود و برگ زرین آن در دفتر انقلاب اسلامی ثبت شده ، و کشورهای مظلوم جهان از این مقاومت و پیروزی الگو می گیرند.