برگزاری مسابقات فوتبال منطقه 8 در واحد رودهن/ واحدرودهن مقام سوم را کسب کرد

۲۳ تیر ۱۳۹۲ | ۱۴:۰۳ کد : ۲۴۲ اخبار

مسابقات فوتبال منطقه 8 دانشگاه آزاداسلامی باحضور 12تیم در واحد رودهن برگزارشد
به گزارش خبرنگار فرهیختگان ،رییس تربیت بدنی واحد رودهن گفت با حمایتهای هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و همت اداره تربیت بدنی واحد مسابقات فوتبال دانشجویان منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد رودهن برگزار شد.
وی گفت ،این مسابقات در چهار گروه سه تیمی و به مدت 10 روز انجام شد و در پایان تیم تهران جنوب به مقام اول، تهران مرکز به مقام دوم وتیم واحدرودهن به مقام سوم این رقابتها دست یافتند.
بهرام صالح نیا رئیس اداره تربیت بدنی واحد رودهن گفت: این مسابقات در سطح بسیار خوبی برگزار شد و تیمها از لحاظ فنی و اخلاقی شایسته قدردانی بودند.
وی اظهار داشت: از مربیان و سرپرستان سپاسگزارم.فوتبال به دلیل برخوردهای فیزیکی شدید گاهی دچار مسایل حاشیه ای می شود اما مربیان و سرپرستان تیمها این مسایل را به خوبی مدیریت نموده و این رقابتها در کمال آرامش به پایان رسید.

رودهن :خبرنگار فرهیختگان –ایرج صادقعلی

1392/4/23 09:33:42