اختتامیه جشنواره عکسهای عاشورایی واحدرودهن برگزار شد

۱۴ دی ۱۳۹۳ | ۱۲:۳۲ کد : ۲۳۸ اخبار
به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن مراسم...

اختتامیه جشنواره عکسهای عاشورایی واحدرودهن برگزار شد

رودهن:خبرنگارفرهیختگان –ایرج صادقعلی

به همت دفتر نهاد  نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن مراسم اختتامیه جشنواره عکسهای عاشورایی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهیختگان ؛این نمایشگاه که با هدف تبیین هنری ارزش های عاشورا وقیام کربلا ، از تاریخ 26آذر الی 13 دی در دانشکده هنر و معماری این دانشگاه برگزار شده بود ، در تاریخ 13دی ماه طی مراسمی با حضور مسئولین دانشگاه ،اساتید و دانشجویان به کار خود پایان داد.

حجت الاسلام سید شهرام صالحی معاون دفتر نهاد واحد رودهن ، طی گزارشی از روند اجرائی جشنواره عکس عاشورایی در طول 3 سال گذشته ، توضیحاتی را بیان نمودند.

وی افزودند: استفاده از هنر برای رساندن آموزه های دینی ، اخلاقی و انسانی به مخاطبین ابزار بسیار موثری است که نباید از آن غافل باشیم.

معاون دفتر نهاد واحد رودهن ، آمادگی دفتر نهاد رهبری دانشگاه را برای استفاده از ظرفیت های هنری دانشجویان در راستای امور فرهنگی اعلام کردند.

سپس خانم سیده زینب زمانی از اساتید دانشکده هنر و معماری به عنوان یکی از داوران این جشنواره به تحلیل آثار راه یافته به نمایشگاه پرداخته و به نقاط قوت و ضعف برخی از آنها اشاره کردند.

در پایان این جلسه به نفرات برگزیده و گروه داوران جوایز و لوح تقدیر اهداء گردید.

1393/10/14 09:02:04