پیام بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به مناسبت 31 خرداد شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید

۳۰ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۶:۲۷ کد : ۲۲۹۶ اخبار
روزهای پایانی خرداد ماه برای جامعه دانشگاهی یادآور از دست دادن فردی از سلاله پاکان هم روزگار ماست.

رودهن: روابط عمومی دانشگاه

دکتر مصطفی چمران عالمی جهادگر و جهادگری عالم بود که بدون شک می تواند أسوه ای بی بدیل برای إنسان های آزادیخواه و آرمان خواه در عصر حاضر باشد. وی که متولد ۱۳۱۱ در محله سرپولک در جنوب تهران بود توانست در طول حیات خود به أوج رفیع قله های پیشرفت علمی و معنوی دست یابد. به طوری که سیر مدارج علمی در دانشگاه تهران و دانشگاه برکلی آمریکا در رشته الکترونیک و فیزیک پلاسما با درجه ممتاز علمی هم نتوانست بر روح بلندپرواز این انسان مومن و کمال طلب آرامشی باشد و او را مجاب نکرد تا در آمریکا بماند تا حدی که در وصیت نامه اش عنوان می کند که "متاسف نیستم... از آن دنیای سرمایه داران و ستمگران گذشتم و به عالم محرومین و مظلومین وارد شدم". ایشان به کشور باز می گردد و سیر طریق الی الله را پیشه می کند و در همین راه به شهادت نائل شود. روز ۳۱ خرداد که سالروز شهادت این مرد بزرگ در تقویم کشور به بسیج اساتید مزین شده است تا به همه ی استادان و رهپویان راه علم نشان دهد علم به تنهایی راه سعادتمندی نیست و حرکت در مسیر کمال وجودی نیازمند ایمان و تعهد عملی است.

بسیج اساتید ودانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ضمن گرامیداشت مقام این شهید والا مقام، ‌ روز بسیج اساتید را به کلیه استادان، پژوهشگران، و فرهیختگان دانشگاهی تبریک عرض می کند و امیدوار است صیرت و منش این اسوه های علم و عمل سرمشق همه ی فعالان علمی کشور گردد.