پذیرش دانشجو دررشته مهندسی برق در واحد جامع رودهن

۲۱ مهر ۱۳۹۲ | ۱۶:۰۰ کد : ۲۲۹ اخبار
رشته مهندسی برق مقطع کارشناسی پیوسته در سال جاری در واحد جامع رودهن ...

رشته مهندسی برق مقطع کارشناسی پیوسته در سال جاری در واحد جامع رودهن شروع به پذیرش دانشجو می نماید.
دکتر سعید حاجی قاسمعلی رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی جامع رودهن در مصاحبه با خبرنگار فرهیختگان از تصویب رشته مهندسی برق در مقطع کارشناسی پیوسته خبر داد.
وی افزود: واحد رودهن در حال مذاکره با شورای آموزشی دانشگاه آزاد جهت تصویب رشته های مهندسی هوا فضا، صنایع و مهندسی پزشکی می باشد.
رئیس دانشکده فنی مهندسی واحد رودهن در ادامه اظهار داشت: هم اکنون در دانشکده فنی مهندسی بالغ بر 5500 دانشجو در رشته های کارشناسی ارشد مهندسی سازه، سازه های هیدرولیکی، عمران، کامپیوتر، مکانیک،فن آوری اطلاعات، برق و مهندسی متالوژی در حال تحصیل می باشند.
وی اظهار داشت طی جلسات مستمر بارئیس واحد مقرر گردید در چشم انداز آینده دانشکده فنی مهندسی برنامه هایی همچون افزایش مهارت های عملی دانشجویان در حین تحصیل، ارتباط مستمر دانشگاه و صنعت با ایجاد سامانهی کارآموزی جهت معرفی دانشجویان به شرکت های مستعد عمرانی جهت گذراندن دوره ی کارآموزی مورد توجه قرار دهد. همچنین کسب درآمد معادل 30 درصد هزینه دانشکده از محل پروژه های برون دانشگاهی و فروش محصولات دانش بنیان، افزایش میزان علم از طریق چاپ مقالات علمی در مجلات معتبر بین المللی و ثبت اختراعات تایید شده از برنامه های پیش رو باشد.
وی افزود برگزاری اخیر مسابقات ملی روز بتن و سمینارهای مرتبط و کسب مقام های اولی و دومی در رشته های سازه ماکارونی در سال های 91 و 92 ، مقام سومی بازی های رایانه ای در سال 92 و مقام دوم مسابقات ملی بتناز نمونه دست آوردهای علمی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه جامع رودهن بوده تا گامی هرچند کوچک در اعتلای دانش فنی مهندسی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برداریم.
رودهن- خبرنگار فرهیختگان، محمد دیمه(صادقعلی)

1392/7/21 12:30:28

( ۱ )