بازدید رئیس باشگاه پژوهشگران جوان از آزمون دکتری در رودهن

۰۶ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۰:۲۲ کد : ۲۲۳ اخبار

دکتر کریم زارع رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مهدی مرجانی معاون پژوهشی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس واحد رودهن از حوزه امتحانی دکتری واحد رودهن بازدید نمودند.
به گزارش خبرنگار فرهیختگان آزمون دکتری تخصصی در رشته های مدیریت آموزشی ،زبان ادبیات فارسی،روانشناسی تربیتی در واحد رودهن برگزار گردید.
دکتر زارع پس از بازدید از حوزه امتحانی گفت: این افتخار بزرگی است برای واحد رودهن که در حال برگزاری آزمون دکتری می باشد و من اطمینان دارم که دکتر ایرانبخش و معاونین شان جهت نیل به اهداف کل دانشگاه آزاد اسلامی گام های اساسی تری بر می دارند که این گام ها نیازمند به کمک امام جمعه، شورای شهر، ریش سفیدان و نخبگان این منطقه می باشد.

رودهن: خبرنگار فرهیختگان– ایرج صادقعلی

1391/12/5 20:52:13