پژوهش نامه فرهنگ وادب واحد رودهن منتشر شد

۳۰ تیر ۱۳۹۰ | ۱۵:۴۱ کد : ۲۰۹ اخبار

با توفیق الهی شماره دهم پژوهش نامه فرهنگ وادب « سال ششم ، پاییز وزمستان 1389 از نشریات علمی ـ پژوهشی دانشکده زبان وادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی » در 500 صفحه ( باچکیده های فارسی وانگلیسی ) دردهم تیرماه جاری انتشار یافت .
به گزارش خبرنگار آنا دراین شماره دکترمهدی ماحوزی ، مدیر مسوول مجله ، ضمن یادداشتی از دوهمایش بین المللی ـ « بزرگداشت اندیشه های مولانا جلال الدین محمد بلخی » که در 30 آبان 1388 برگزار شد و« همایش هزارمین سال سرایش شاهنامه فردوسی » که در 2 تا 4 آذر ماه 1390 برابر 23 تا 25 نوامبر 2011 یاد کرده اند وبه معرفی ابعاد علمی وپژوهشی شماره دهم مجله پرداخته اند .

دراین شماره 18 مقاله از صاحب نظران ، اندیشمندان واستادان درباره مباحث ادبی ، حماسی وعرفانی فرصت نشر یافته ویک اثر ارجمند معرفی شده است وآن « ترجمه روشنگر قرآن کریم » به اهتمام پژوهشگر نامی ، استاد کریم زمانی است .

فهرست برخی مندرجات به شرح زیر می باشد :

* کفر از دیدگاه مولانا

* بررسی تطبیقی ستایش پیامبر در آثار عطار وبوصیری

* ادریس بدلیسی ، هشت بهشت ودیگر آثار او

* بررسی نقش زن در رمان گرگ بیابان هسه با نگاهی به برخی از آثار دیگر وی

* سیری در دیوان وسبک قصاید وحید قزوینی

* دفاع از ابلیس نزد برخی از اکابر صوفیان

* بررسی میزان تاثیر بسامد برطول واژه

ضمناً درهمین شماره از پژوهشگر توانا ونادره کار چیره دست ، شادروان استاد ایرج افشار که در اسفندماه سال 1389 به ابدیت پیوست واز آثار ارجمند او یاد شده است .

دراین شماره دکترماحوزی مدیر مسول پژوهش نامه گفت"اینک که به همت مسوولان مجله ، بویژه سردبیرنیک اندیش وفرهیخته آن ، شماره دهم این نشریه با 18 مقاله وحدود 500 صفحه ، فرصت نشریافته است از متانت وبردباری وفهم نافذ نویسندگان گرانمایه مقاله ها سپاسگزار است که برما خرده نگرفتند ونشر دومجلد ویژه نامه مولانا ( یعنی شماره 9 ) را که مربوط به چهار فصل پاییز وزمستان 1388 وبهار وتابستان 1389 بوده است به دلیل اعتبار ملی وبین ا لمللی آنها موجبی ووجه عذری برای این صبوری وکرم روح تلقی کردند ، هر چند تاخیری در روند نظم تاریخ نشر مجله صورت نگرفته وفرصت زمانی مقرر درمورد این دوفصلی نامه رعایت شده است ، لیکن از آنجا که همه مقاله های شماره 9 مجله اختصاصاً در اطراف شخصیت مولانا فراهم آمده بود طبعاً بررسی وداوری سایر مقاله ها از سرعت لازم برخوردار نبود وناگزیر نشر آنها می بایست پس از شماره 9 ( ویژه نامه مولانا ) صورت پذیرد.

وی گفت : از آنجا که مسئوولیت سرپرستی ودبیری کمیته علمی از سوی معاونت پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی برعهده گروه دکتری زبان وادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تفویض شده ، دبیرخانه این همایش نیز دراین گروه استقرار یافته است . با اخلاصی تمام همه استادان ، دانشجویان وپژوهش گران فردوسی پژوه وگرانمایه وهنرمندان گران قدر را برای مشارکت دراین همایش ملی وبین المللی وارائه مقاله در اطراف محورها وهدفهای همایش وابراز هنر فرا می خوانیم وبه مشاهده سامانه الکترونیکی یاد شده دعوت می کنیم .

زمان برگزاری این همایش 3 روز است واز چهارشنبه 2 تا جمعه 4 آذر ماه 1390 ( 23 تا 25 نوامبر 2011 میلادی ) ادامه خواهد داشت .

مکان برگزاری همایش مرکز دائره المعارف بزرگ اسلامی ( تهران ـ نیاوران ـ کاشانک ) خواهد بود .

نشانی دبیرخانه همایش :

دانشگاه آزاد اسلامی ـ واحد رودهن ـ گروه دکتری زبان وادبیات فارسی

شهر رودهن –بلوار امام خمینی - خیابان دانشگاه ( روبروی پمپ بنزین ) ساختمان 5 صندوق پستی : 189

تلفن : 76504550 ـ 021

تلفکس : 76507036 ـ 021