برنامه های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در ماه رمضان

۳۱ تیر ۱۳۹۲ | ۱۵:۵۰ کد : ۲ اطلاعیه ها
برنامه های فرهنگی در این ماه عزیز و با برکت امسال نیز طبق سنوات گذشته با توجه به ...

معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در ماه مبارک رمضان برنامه های متعددی را برای استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تدارک دیده است.
به گزارش خبرنگار فرهیختگان، برنامه های فرهنگی در این ماه عزیز و با برکت امسال نیز طبق سنوات گذشته با توجه به تعطیلی دانشگاه از پانزدهم رمضان با اندکی تغییرات زمانی برگزار گردید. علیرغم حضور کمتر دانشجویان در ترم تابستان این برنامه های معنوی و فرهنگی با کمیت و کیفیت بالاتری به توفیق الهی برگزار خواهد شد.
معاونت فرهنگی این واحد دانشگاهی در ماه رمضان برنامه های متنوعی را اجرا می کند از جمله آنها تلاوت روزانه قرآن کریم بعد از نماز ظهر و عصر و ختم قرآن کریم به صورت داوطلبانه و غیر حضوری می باشد. از دیگر برنامه های مهم این واحد دانشگاهی برگزاری کارگاه ضمن خدمت با موضوع قرائت و مفاهیم قرآن کریم است. بازدید از نمایشگاه قرآن کریم، مراسم افطاری ویژه کارکنان و استادان همزمان با جشن بزرگ ولادت امام حسن (ع) و محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین المللی و کشوری و اجرای تواشیح و سخنرانی برنامه سه شنبه هفته جاری می باشد.
برگزاری چندین مسابقه فرهنگی و معنوی از جمله مسابقه کتابخوانی غیرحضوری از کتاب پیوندهای نماز، مسابقه نقاشی فرزندان کارکنان و استادان با موضوع نماز و نیایش، مسابقه دلنوشته ای به خدا ویژه فرزندان استادان و کارکنان، مسابقه پیامکی معماهای قرآنی و مسابقه حفظ جزء یک قرآن کریم و سوره مبارکه ملک از برنامه های دیگری است که در این ماه پرفیض و برکت از طرف معاونت فرهنگی این واحد دانشگاهی انجام می شود. مراسم اختتامیه و اهدای جوایز به برندگان مسابقات ذکر شده در روز دوم مرداد ماه ضمن محفل انس با قرآن انجام خواهد شد.
طرح قرآنی و مسابقه 82=2 در طول ماه مبارک رمضان با تقدیم کتاب واژه های آسمانی برگزار می گردد. حسن ختام برنامه های ماه خدای معاونت فرهنگی بازدید و برگزاری مراسم زیارت عاشورا و نیایش در سالن بالای برج میلاد در روز پنجشنبه 3/5/92 ساعت 19-17 خواهد بود.

رودهن – خبرنگار فرهیختگان- ایرج صادقعلی

1392/4/31    11:20:39