هفته اولیا و مربیان،آشنایی و همدلی باغبانان گل های زندگی

۲۶ مهر ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۶ کد : ۱۹۰ اخبار

رئیس واحد رودهن گفت: اولیا و مربیان ، دوبال نیرومند پرواز در آسمان تربیت اند که هیچ کدام به تنهایی نمی توانند اوج گرفتن دانش آموزان ، در افق های روشن فردا را فراهم آورند ، والدین مهربان و معلمان دلسوز باید با یاری یکدیگر ، به امیدهای فردای این مرز و بوم ، فرصت شکوفایی بدهند.
به گزارش آنا، دکتر غلامحسین حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت : هفته پیوند اولیا و مربیان ، بهترین و مناسبت ترین فرصت برای فراهم کردن زمینه های تحقق همکاری و همدلی میان خانه و مدرسه است .
وی ادامه داد : امر تعلیم و تربیت ، مشارکت جدی و همه جانبه را می طلبد که در یک سوی آن اولیا ، یعنی نخستین آموزگاران فرزندان در خانه هستند و در سوی دیگر مربیان ، یعنی آموزگاران دانش آموزان در مدرسه قرار دارند .
رئیس واحد رودهن بیان کرد : اولیا و مربیان همواره در تکوین تعلیم و تربیت فرزندان در تعامل هستند بدین صورت که حاصل تربیت فرزندان در خانواده ها ، به عنوان پیش نیاز و خمیر مایه شروع کار معلمان در مدارس است و حاصل کار مربیان در مدارس ، تربیت عضوی مفید و آشنا به وظایف برای نهاد خانواده و اجتماع است این تعامل و داد و ستد خانه و مدرسه یا اولیا و مربیان ، تعاملی پیوسته و همیشگی است و محصول آن ، تربیت نسلی پویا ، با نشاط ، دانش پژوه و با کفایت است که نقش موثری در سازندگی و خودکفایی کشور بر عهده خواهند داشت .
وی تصریح کرد : پس از گذشت سالها از تاسیس انجمن اولیا و مربیان در کشور ، اینک جلوه های باروری و بالندگی مشارکتهای مردمی در نظام آموزش و پرورش دیده می شود .
وی افزود : پس از گذشت سالها از تاسیس انجمن اولیا و مربیان در کشور، اینک جلوه های باروری و بالندگی مشارکتهای مردمی در نظام آموزش و پرورش دیده می شود مشارکت های مردمی تجلی عشق و علاقه مردم به تعلیم و تربیت است .
دکتر حیدری اظهار داشت : کارشناسان تعلیم و تربیت و صاحبان اندیشه معتقدند فرهنگ سازی باید از خانواده ها آغاز گردد از این رو ، وزارت آموزش و پرورش به عنوان بزرگ ترین نهاد تعلیم و تربیت کشور که بیشترین ارتباط با خانواده ها را دارد ، می کوشد از راه ارتباط همیشگی خانه با
مدرسه و پیوند اولیا و مربیان و نیز افزایش دانش خانواده ها به فرهنگ سازی بپردازد .
وی در پایان افزود : هفته پیوند نیز با هدف ایجاد و ارتباط سازنده و پویا میان دو کانون ارزش آفرین و فرهنگ ساز خانه و مدرسه برپا می شود تا در پرتو آن ، فرزندان عزیز میهن اسلامی مان از دستاوردهای ارزشمند پیوند اولیا و مربیان بهره مند گردند .