برگزاری جلسه شورای راهبردی اساتید در واحد رودهن

۱۴ دی ۱۳۹۰ | ۱۳:۵۲ کد : ۱۸۹ اخبار

به همّت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ، سوّمین نشست شورای راهبردی اساتید با موضوع "راهکارهای غنی سازی سایت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن " ، با حضور اساتید عضو شورا برگزار شد.
حجت الاسلام سراج در خصوص این جلسه اظهار داشت: با توجّه به این که یکی از برنامه های محوری دفاتر نهاد رهبری در دانشگاهها، استفاده از دیدگاههای اساتید در غنی سازی هرچه بیشتر برنامه ها و فعالیت های فرهنگی، سیاسی است، بنابراین، سوّمین جلسه شورای راهبردی اساتید این دانشگاه را با هدف غنی سازی سایت دفتر نهاد رهبری این دانشگاه، برگزار کردیم.
حجت الاسلام سراج افزود: برای این هدف ، از اساتید عضو شورای راهبردی در خواست کردیم تا با مراجعه به سایت (roudehen.nahad.ir) نظرات و پیشنهادات اصلاحی خود را در جلسه طرح نمایند . خوشبختانه در این جلسه، طرّاحی و فعالیت سایت ذکر شده با تحسین اساتید مواجه شد و در عین حال در برخی موارد پیشنهاداتی را ارائه داده اند که ما در بهینه سازی سایت از این پیشنهادات ارزنده استقبال کرده و در مرحله کار از آن استفاده خواهیم کرد.