دوره عقیدتی سمات برای 200 نفر از دانشجویان تهران برگزار شد

۲۶ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۶:۰۷ کد : ۱۸۵ اخبار
اولین دوره تشکیلاتی، معرفتی سمات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به همت...
دوره عقیدتی سمات برای 200 نفر از دانشجویان دانشگاه های استان تهران و تهران بزرگ به مدت 4 شبانه روز به میزبانی بسیج دانشجویی دانشگاه رودهن برگزار شد.
اولین دوره تشکیلاتی، معرفتی سمات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگـــزار شد.
هادی پور مسئول بسیج دانشجویی واحد رودهن در این زمینه گفت ،این دوره در راستای فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و خواسته اصلی ایشان از تشکل های دانشجویی «تعمیق معرفت دینی و بصیرت افزایی در بین دانشجویان» شکل گرفته و دانشجویان شرکت کننده در این دوره به صور اجمالی مباحث فلسفه سیاسی، مبانی معرفتی و صهیونیسم شناسی را فرا گرفتند.