آغاز ساخت کلیپ «مقام استاد»، تأسیس کانون فیلم‌سازی در دانشگاه آزاداسلامی رودهن

۳۰ فروردین ۱۳۹۳ | ۱۶:۴۷ کد : ۱۷۳ اخبار

کانون فیلم‌سازی در دانشگاه آزاداسلامی رودهن فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر، ساخت یک کلیپ با موضوع «مقام استاد» را در دستور کار دارد.
معاون فرهنگی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فرهیختگان اظهار داشت: مسابقه‌های نقاشی و طراحی به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشگاه آزاد رودهن برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدشهرام صالحی افزود: مسابقه‌های نقاشی و طراحی توسط معاونت فرهنگی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن برگزار می‌شود.
صالحی اظهار داشت: دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رودهن برای استفاده از استعداد و ظرفیت دانشجویان و به منظور رساندن پیام‌های فرهنگی با زبان هنر، این مسابقه‌های نقاشی و طراحی را برگزار می‌کند.
وی تصریح کرد: این مسابقه‌های نقاشی و طراحی با موضوع روز مادر و در گرامیداشت مقام حضرت فاطمه زهرا (س) و نقش اجتماعی زنان در فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی برنامه‌ریزی شده است.
معاون فرهنگی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با بیان اینکه مسابقه‌های نقاشی و طراحی در روز یکشنبه، سی و یکم فروردین ماه و مصادف با میلاد حضرت زهرا (س) برگزار می‌شود، گفت: این مسابقه‌ها از ساعت 8 صبح تا 15 در دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد رودهن ادامه می‌یابد.
صالحی ادامه داد: دانشجویانی که در زمینه نقاشی و طراحی توانایی دارند، می‌توانند تصویر مورد نظر خود را در قالب بوم نقاشی یا کاغذ طراحی ارائه دهند.
وی با بیان اینکه در همان روز نفرات برتر انتخاب می‌شوند، اظهار کرد: نفرات توسط سه نفر از استادان و کارشناسان نقاشی تهران داوری شده و به نفراتی که بهترین نقاشی را کشیده باشند، جوایزی اهدا می‌شود.
معاون فرهنگی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به اهداف برگزاری مسابقه‌های نقاشی و طراحی اشاره کرد و افزود: کشف استعدادها، نشان دادن استعدادهای هنری دانشجویان، رساندن پیام‌های فرهنگی و آموزه‌های دینی به زبان هنر از جمله اهداف این مسابقه است.
وی با بیان اینکه در راستای رساندن پیام آموزه‌های دینی فعالیت‌های دیگری نیز برنامه‌ریزی شده است، خاطرنشان کرد: به مدت دو سال است که جشنواره عکاسی با موضوع «عاشورا» برگزار می‌شود.
صالحی افزود: در این جشنواره در سال نخست، حدود 60 عکس ارائه شد ولی در سال دوم با استقبال خوبی همراه بود و حدود 700 عکس تحویل شد؛ با دعوت چهار نفر از استادان دانشکده هنر، 40 عکس انتخاب و در دانشگاه نمایشگاهی با همین محوریت برپا شد.
معاون فرهنگی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، سعی دارد از استعدادهای هنری برای رساندن آموزه‌های دینی استفاده کند، گفت: کانون فیلم‌سازی در دانشگاه فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر ساخت یک کلیپ با موضوع «مقام استاد» و مسائلی که در این زمینه وجود دارد، در دستور کار قرار دارد.

رودهن:خبرنگارفرهیختگان-ایرج صادقعلی

1393/1/30   12:17:00