گرامیداشت دهه مبارک فجر در واحد رودهن

۱۲ بهمن ۱۳۸۹ | ۱۴:۴۸ کد : ۱۶۰ اخبار
خبرگزاری ایسکانیوز: به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر مراسمی با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و ....

گرامیداشت دهه مبارک فجر در واحد رودهن
  خبرگزاری ایسکانیوز:
 به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر مراسمی با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در مجتمع دانشگاهی این واحد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز": در این مراسم حجت الاسلام سراج ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، ضمن بیان ابعاد شخصیت امام خمینی (ره)، به بررسی ماهیت انقلاب اسلامی ایران از دیدگاه نظریه پردازان سیاسی دنیا پرداخت و در پایان با تائید دیدگاه "میشل فوکو" گفت: انقلاب اسلامی ایران، اعتقادی و معنوی بوده است.
وی افزود: در شرایط فعلی کشور، رسالت همه دلسوزان به نظام و مملکت این است که افراد مختلف را نسبت به اهمیت و جایگاه انقلاب اسلامی آگاهی بخشند تا توطئه های دشمنان قسم خورده انقلاب نقش بر آب شود.
سراج گفت: در ایام دهه مبارک فجر بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر سخنرانی پیرامون پیروزی انقلاب اسلامی توسط سخنرانان ایراد می گردد.
لازم به ذکر است از روز 12/11/88 همزمان با ساعت ورود امام خمینی(ره) به میهن اسلامی و تا پایان دهه مبارک فجر از ساعت 9:30 تا 10:30 سرودهای انقلاب اسلامی از بلندگوی مسجد پیامبر اعظم (ص)دانشگاه پخش می شود و در همین ارتباط نشست هایی با اساتید و گروههای علمی و فرهنگی دانشگاه برگزار خواهد شد.
سراج گفت: همجنین باعنایت به اینکه امسال رحلت پیامبر عظیم الشان اسلام (ص) وحضرت امام رضا (ع)تقارن بادهه مبارک فجر قراردارد" مراسمی به همین مناسبت در دانشگاه برنامه ریزی شده و اجرا خواهد شد.

خبرنگار:604