ستاد شاهد دانشگاه آزاد رودهن، سال 94 بین دانشگاه‌های منطقه برتر بود

۱۷ خرداد ۱۳۹۵ | ۲۰:۳۱ کد : ۱۵۸۵ اخبار
ستاد شاهد دانشگاه آزاد رودهن، سال 94 بین دانشگاه‌های منطقه برتر بود

رئیس بنیاد شهید دماوند:

ستاد شاهد دانشگاه آزاد رودهن، سال 94 بین دانشگاه‌های منطقه برتر بود.

رودهن:روابط عمومی

رئیس بنیاد شهید دماوند با قدردانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت: از عملکرد دفتر ستاد شاهد در سال 94 که در بین واحدهای دانشگاهی منطقه برتر بود، قدردانی می‌کنم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، امیر مرادی در جلسه ای که با حضور رئیس واحد رودهن و حسین محمدی مسئول ستاد شاهد و امور ایثارگران واحد رودهن تشکیل شد، گفت: این قول را می‌دهم که بتوانم از ارگان‌های دولتی و موسسات و شرکت‌های خصوصی برای برگزاری برنامه‌ها و کارگاه‌های علمی و آموزشی حمایت مالی بگیرم.

رئیس واحد رودهن هم گفت: دانشگاه باید در سه مرحله؛ شناسایی و جذب دانشجویان شاهد و ایثارگر و ترغیب آنها به فعالیت‌های علمی، نیازمندی‌هایی که دانشجویان در بعد پژوهشی و احیاناً کاری دارند که باید شناسایی و نسبت به آنها اهتمام ورزید و رفع مشکلات آموزشی و تشکیل کلاس های تقویت بنیه علمی که دانشجویان کمتر به آن تمایل دارند، برای دانشجویان شاهد و ایثارگر گام بردارد.

دکتر نقی شجاع افزود: دانشگاه این قول را به دانشجویان شاهد و ایثارگر می‌دهد که در سال 95 برنامه‌ها و کارگاه‌های علمی، آموزشی، فرهنگی و تفریحی را استمرار داده تا باعث تشویق دانشجویان به کارهای علمی شوند و از بنیاد شهید هم تقاضا داریم که در راستای برگزاری کلاسها و کارگاه‌های علمی و اردوهای فرهنگی از لحاظ مالی دانشگاه را کمک کند.

م.فرجي ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ | ۰۱:۱۲
تبریک عرض میکنم. واقعاً لیاقتشون داشتن. جناب محمدی نهایت تلاششون تو این مدت داشتن. ارزوی سلامتی و پیروزی.