مدیر جدید تربیت بدنی واحد رودهن معرفی شد

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۷:۳۱ کد : ۱۵۶۶ اخبار
مراسم تودیع مدیر پیشین و معارفه‌ی مدیر جدید اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با حضور رئیس این واحد دانشگاهی برگزار شد.
مدیر جدید تربیت بدنی واحد رودهن معرفی شد

رودهن: روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، صبح امروز سالن کنفرانس دکتر حسابی میزبان برگزاری مراسم تودیع مدیر پیشین و معارفه‌ی مدیر جدید اداره تربیت بدنی واحد رودهن توسط نقی شجاع، رئیس این واحد دانشگاهی بود.

نقی شجاع، در تقدیر از عملکرد محمدرضا همتی، برنامه‌های اداره تربیت بدنی در دوره مسئولیت او را بسیار مثبت و اثربخش خواند و گفت: «به عهده گرفتن مسئولیت در هر عرصه‌ای به ویژه در زمینه‌های علمی، فرهنگی و ورزشی در دانشگاه‌ها نعمتی از سوی خدای متعال و فرصتی برای خدمت به جوانان مومن و انقلابی است که به لطف خدا شما در خدمت به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن بسیار موفق بودید.»

رئیس واحد رودهن همچنین در معرفی کوروش حنیفی به عنوان مدیر جدید تربیت بدنی این واحد دانشگاهی، وی را فردی متعهد و توانمند توصیف کرد و گفت: «انتخاب شما برای تصدی این مسئولیت علاوه بر توانمندی‌های تخصصی و سطح برجسته علمی، به دلیل روحیه‌ی انقلابی و توان مدیریتی بالایی است که در شخصیت شما وجود دارد.»

وی اضافه کرد: «امیدوارم در این سال جدید که از سوی رهبر معظم انقلاب، سال اقدام و عمل نام گرفته است، همه ما قدم از مرزهای شعار فراتر بگذاریم و حقیقتا برای خدمت به جامعه و جلب رضای حق تلاش کنیم.»