دانشجوی کوهنورد واحد رودهن بر بلندای قلّه‌ی آرارات ترکیه ایستاد

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۹:۳۷ کد : ۱۵۶۱ اخبار
یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به قله‌ی 5137 متری آرارات ترکیه صعود کرد.
دانشجوی کوهنورد واحد رودهن بر بلندای قلّه‌ی آرارات ترکیه ایستاد

رودهن: روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، محمود دادی زاده دانشجوی رشته‌ی عمران واحد رودهن اخیرا موفق شده است، به قله‌ی 5137 متری آرارات ترکیه صعود کند و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران ودانشگاه آزاد اسلامی را بر بام این قله به اهتزاز درآورد.

این دانشجوی ورزشکار واحد رودهن که سال‌هاست به صورت حرفه‌ای ورزش کوهنوردی را دنبال می‌کند و تا کنون موفق شده است بسیاری از قله‌های کشورمان را فتح و برای دانشگاه آزاد اسلامی افتخار آفرینی کند، به تازگی عکسی از خود به همراه پلاکاردی منقش به نام " دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن "، بر بام قله‌ی آرارات منتشر کرده و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی را در کسب این افتخار با خود شریک برشمرده است.