۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۲ کد : ۱۵۵۷ اخبار
کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در استقبال از اعیاد شعبانیه به زیارت حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران شتافتند.
هر چه داریم از برکت عشق و ارادت به اهل بیت پیامبر اکرم است

زارع زاده در جمع کارکنان واحد رودهن در اردوی زیارتی قم، جمکران و کاشان:

رودهن: روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حدود 70 نفر از کارکنان این دانشگاه به همراه خانواده‌های خود،‌ میلاد با سعادت امام حسین(ع)، حضرت ابوالفضل(ع) و امام زین‌العابدین(ع) را در جوار حرم مطهر حضرت معصومه(س) جشن گرفتند.

مراسم افتتاحیه این اردو در آموزشکده سما قم برگزار شد و در ابتدا موسوی، مداح اهل بیت به مولودی خوانی در جشن میلاد خاندان گرامی نبی اکرم پرداخت.

در ادامه حجة الاسلام اسماعیل زارع زاده، رئیس اداره فرهنگی و فوق برنامه واحد رودهن، ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن اعیاد شعبانیه و خیر مقدم به کارکنان دانشگاه و اعضای خانواده آن‌ها، به بیان فضایل اهل بیت پیغمبر اکرم از دیدگاه قرآن کریم پرداخت و گفت: «ما هر چه داریم از برکت عشق و ارادت به این خاندان کریم است.»

سپس از فرزندان خانواده‌های کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن که در رشته‌های مختلف قرآنی فعال هستند تقدیر به عمل آمد و به قید قرعه جوایزی به آن دسته از حاضرین که نام آن‌ها، نام یکی از اهل بیت(ص) بود اهدا شد.

در پایان این اردوی زیارتی و سیاحتی دو روزه کارکنان واحد رودهن و خانواده‌های آن‌ها از مراسم گلاب گیری در نیاسر کاشان بازدید کردند.