واحد رودهن، میزبان مسابقات فوتسال کارکنان واحدهای استان تهران

۲۵ فروردین ۱۳۹۵ | ۲۲:۱۱ کد : ۱۵۴۴ اخبار
برگزاری مسابقات فوتسال کارکنان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان تهران به میزبانی واحد جامع رودهن آغاز شد.
واحد رودهن، میزبان مسابقات فوتسال کارکنان واحدهای استان تهران

رودهن: روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، صبح روز چهارشنبه، 25 فروردین ماه سال 1395، سوت برگزاری این دوره از مسابقات در محل سالن شهید چمران مجتمع دانشگاهی رودهن به صدا درآمد.

محمد چلاجور، معاون دانشجویی فرهنگی واحد رودهن به همین مناسبت و ضمن تقدیر و تشکر از همکاران خود و همه دست‌اندرکاران برگزاری این مسابقات، دانشگاه آزاد اسلامی را در زمینه سرمایه گذاری و تربیت دانشجویان و کارکنان ورزشکار بسیار موفق خواند و گفت: «دانشگاه به عنوان یک نهاد اجتماعی-فرهنگی و یک نهاد مردمی که متولی علم و دانش و پیشرفت اندیشه‌های مردم است، رسالت بسیار ویژه‌ای در زمینه ورزش به عهده دارد.»

وی افزود:« خدا را شکر تیم‌های ورزشی دانشگاه آزاداسلامی، همواره در رشته‌های مختلف در سطح کشور عزیزمان می‌درخشند و به لطف خدای متعال ما نیز در واحد رودهن امکانات بسیار خوبی در حوزه تربیت بدنی داریم که سالن‌های متعدد ورزشی، وسایل و تجهیزات استاندارد و مهم‌تر از همه استادان بسیار خوبی که در این زمینه در گرایش‌های مختلف تا سطح دکتری تحصیل کرده‌اند، همه و همه بستر بسیار مناسبی برای ارتقاء کمّی و کیفی فعالیت‌های ورزشی در این واحد را فراهم کرده‌اند.»

محمد چلاجور با اشاره به موفقیت‌های پیاپی تیم‌های مختلف ورزشی کارکنان واحد رودهن در سال‌های اخیر، به ویژه تیم فوتسال که همواره در بین سه تیم برتر استان تهران حضور داشته است، افزود: «درست است که همه این امکانات وجود دارد امّا چیزی که واحد رودهن را در زمینه تربیت بدنی متمایز می‌کند، روحیه‌ی بالای ورزشی در بین کارکنان این واحد است که شاهد آن، همین توفیقات کسب شده در مسابقات مختلف است. من از نزدیک شاهد تلاش فراوان اعضای تیم فوتسال واحد رودهن بودم و به همین خاطر صمیمانه از اعضای این تیم تشکر می‌کنم.»

معاون دانشجویی فرهنگی واحد رودهن، ضمن قدردانی از حضور رئیس این واحد در تمرینات ورزشی، این حضور را بسیار مؤثر و دلگرم کننده خواند و با تقدیر از مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد رودهن افزود: «همکار عزیزم صادقعلی همیشه در اطلاع رسانی و پوشش خبری فعالیت‌های ورزشی دانشجویان و کارکنان واحد رودهن، یار و یاور ما بوده‌اند و نقش مؤثری در برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مسابقات نیز داشتند.»

وی ضمن اعلام آمادگی برای انجام هرگونه همکاری با دانشجویان خواهر و برادر، برای تشکیل تیم‌های ورزشی در غالب کانون‌های دانشجویی در اداره کل فرهنگی و اجتماعی واحد رودهن، اظهار امیدواری کرد که دانشجویان این واحد دانشگاهی نیز در فعالیت‌های ورزشی بیش از پیش مشارکت کنند تا در آینده شاهد افتخار آفرینی‌ آنان در میادین ورزش کشور باشیم.

در حاشیه برگزاری این مسابقات، محمدرضا همتی، مدیر تربیت بدنی واحد رودهن، ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری مسابقات و تشریح جدول زمانبندی بازی‌ها که از چهارشنبه 25 فروردین ماه تا شنبه 28 فروردین ماه به طول می‌انجامد، اظهار امیدواری کرد که با وجود امکانات خوب و استاندارد ورزشی در واحد رودهن در آینده، باز هم شاهد میزبانی این واحد دانشگاهی در مسابقات مختلف ورزشی باشیم.

وی ضمن قدردانی از حضور معاون فرهنگی اجتماعی و معاون اداری مالی واحد رودهن در مراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات، از حضور ابوالحسن قدیمی، مسئول برگزاری مسابقات ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی در استان تهران، در محل برگزاری مسابقات نیز صمیمانه سپاسگذاری کرد.