برگزاری همایش علمی مشترک توسط واحدهای رودهن و مشهد

۲۵ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۵:۳۳ کد : ۱۵۳۴ اخبار
"اولین کنفرانس ملی روش‌های عددی در مهندسی عمران" با همکاری مشترک باشگاه‌های پژوهشگران جوان و نخبگان واحدهای دانشگاهی رودهن و مشهد در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.
برگزاری همایش علمی مشترک توسط واحدهای رودهن و مشهد

رودهن: روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی واحد رودهن، این همایش علمی که در اسفند ماه سال جاری و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، به تحلیل و بررسی جدیدترین دست‌آوردهای علمی در زمینه‌ی تخصصی مهندسی عمران پرداخت.

سعیده حاجی قاسمی، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به عنوان دبیر کمیته اجرایی دانشجویی در برگزاری این کنفرانس  مشارکت کرد و پس از برگزاری همایش، موفق به کسب تقدیر نامه از سوی برگزار کنندگان شد و از سوی عباس شیخ‌الاسلامی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مورد تقدیر قرار گرفت.