تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی به قله 3650 متری سهند صعود کرد

۱۰ مرداد ۱۳۹۱ | ۱۶:۵۳ کد : ۱۵۱ اخبار

تیم کوهنوری بانوان دانشگاه آزاد اسلامی رودهن و امور کمسیون بانوان این شهر موفق شد تا قله سهند در آذربایجان شرقی را فتح کند.
آذر همتی سرگروه تیم با اشاره به سختی های پیش روی کوهنوردی و بیان تجربیات گذشته خود را که شامل صعود به قله دماوند و گل زرد تله کمرد،توچال و اغلب قله های مرتفع البرز می باشد خاطر نشان کرد: همه این سختی ها بعد از فتح قله به شیرینی غلبه بر مشکلات تبدیل می شود و امید و انگیزه را در انسان برای فتح قلل دیگر افزایش می دهد.
وی ادامه داد: گروه های کوهنوردی باید همیشه با ابزار و تجهیزات اقدام به فتح قلل مرتفع کنند و خود را برای خطرات احتمالی مسیر آماده سازند ضمن آنکه قبل از حرکت شرایط جوی را به طور کامل مطالعه و مورد بررسی قرار دهند تا با کمترین خطر باعث افتخار آفرینی در عرصه ورزشی کشور شوند.
همتی عنوان کرد: اگر حمایتهای مالی مناسبی از این کوهنوردی انجام پذیرد مطمئناً شاهد رشد چشمگیری در ورزش کوهنوردی خواهیم بود.
همچنین اله وردی جبارپور راهنمای گروه کوهنوردی بانوان رودهن دلیل صعود به قله سهند را ، ارزیابی فنی گروه عنوان نموده و در ادامه افزود: با کمترین امکانات قدم در راه صعود به قله سهند گذاشتیم تا شاید با این صعود بتوانیم توجه مسولان ورزش را به قطب کوهنوردی کشور برای سرمایه گذاری در این رشته ورزشی جلب نمائیم چرا که در شهرستان دماوندپتانسیلهای خوبی برای ارتقای این رشته ورزشی وجود دارد ولی به خاطر عدم حمایت مسئولین نتوانسته است شاهد رشد قابل ملاحظه ایی باشد.
در پایان آذر همتی اسامی کوهنوردان را کبراداودی (مربی) فرزانه همتی ؛مهناز عروجی ؛راحله رنجبر ؛نسرین عروجی ؛فهیمه همتی گیتی طاهر قلی؛ سوسن شیرمرادی ؛فرشته اسکندری و اله وردی جبارپور ؛ فرامز شیرمرادی محسن خسروی،محمد جباپور ،میلاد جباپوروعباد بصیری بیان کرد.
دراین صعود خانم 60ساله وکودک 13ساله موفق به فتح قله شدند.