برگزاری کارگاه ازدواج دانشجویی در واحد رودهن

۲۷ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۸:۳۰ کد : ۱۵۰۹ اخبار
به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، کارگاهی با عنوان ( همسفر تا بهشت ) برای دانشجویان ثبت نام شده ازدواج دانشجویی با حضور بیش از40 زوج برگزار گردید.
برگزاری کارگاه ازدواج دانشجویی در واحد رودهن

رودهن:روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن :حجت الاسلام سراج مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این مورد اظهار داشت:در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری در جهت ترویج فرهنگ ازدواج و تسهیل آن و همچنین در راستای ضرورت آموزش های اخلاقی و مباحث فرهنگی مورد نیاز زوج های جوان، این کارگاه با حضور استاد حجت الاسلام و المسلمین آقای برمائی متخصص مشاوره، مسائل خانواده و جوانان برگزار شد.

سراج افزود: خوشبختانه از برنامه ازدواج دانشجویی استقبال خوبی می شود و امیدواریم در آینده نیز شاهد استقبال بیشتری باشیم.

وی در خصوص موضوعات طرح شده در کارگاه به مسائل زیر اشاره کردند:

ضرورت هماهنگی فکری و فرهنگی زوجها، توجّه به اصل مهرورزی و عشق به یکدیگر و راهکارهای آن از جمله توجّه به هدیه دادن،احترام متقابل، همدردی،رعایت اصل گذشت و مدارا در زندگی مشترک، ضرورت توجّه زن و مرد به ارزشهای اعتقادی، اخلاقی و معنوی، به ویژه اقتداء به الگوهای بزرگ اسلامی.

همچنین فراگیری روشهای ارتباط موثر و درک متقابل، توجه به اصل مشورت، چه در تصمیم گیری های کلان زندگی و چه در اختلافات احتمالی که بین زوج ها بوجود می آید و نیز برخی مباحث لازم دیگر، از موضوعات محوری در این کارگاه بوده اند.