استکبارستیزی و مبارزه با ظلم یکی از آرمانهای اصلی انقلاب اسلامی است

۲۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۹:۴۰ کد : ۱۵۰۷ اخبار
استکبارستیزی و مبارزه با ظلم یکی از آرمانهای اصلی انقلاب است. مبارزه با ظلم و یاور مظلوم بودن از جمله آموزه های دینی است که به صراحت در نصوص دین اسم برده شده است.
استکبارستیزی و مبارزه با ظلم یکی از آرمانهای اصلی انقلاب اسلامی است

مسئول بسیج اساتید واحد رودهن

استکبارستیزی و مبارزه با ظلم یکی از آرمانهای اصلی انقلاب اسلامی است.

رودهن:روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن :شهرکی پور مسئول بسیج اساتید واحد رودهن

گفت:قرآن در ضرورت ظلم زدایی از جامعه بشری و فعالیتهای اجتماعی، از خدا آغاز می کند و او را مبرا از هر نوع ظلم می داند و ظلم زدایی از جامعه بشری را مسئولیت اجتناب ناپذیر انسان و بر عهده خود او می نهد. اسلام نه تنها ظلم را منع می کند؛ بلکه پذیرش ظلم و زیربار ظلم رفتن را محکوم می کند. در قرآن کریم متجاوز از 250 آیه در زمینه          ظلم زدایی و محکوم کردن ظلم و ظالم و بیان آثار نامطلوب ظلم آمده است.

وی گفت:تمامی انبیاء عظام در تقابل با روحیه برتری طلبی حکام حائر از خود واکنش نشان داده و سر تسلیم فرود نیاورده اند. قرآن کریم برای استکبار خصلت هایی برشمرده است که مهمترین آنها عبارت اند از: طغیان گری (فرقان، آیه 21)، تبهکاری (یونس، آیه 75)، ایجاد استضعاف (قصص، آیه 4) استحقاق مجازات (اعراف، آیه 48).

شهرکی پور عنوان کرد:استکبار از دیدگاه فرهنگ سیاسی اسلام، وجود نوعی سلطه گری، سلطه جویی، استعمار و بهره کشی فرهنگی، سیاسی  و اقتصادی توسط اقلیت محدودی زورگو و نفع طلب بر خیل عظیم توده های محروم می باشد. این عمل، می تواند داخلی یا خارجی باشد.

وی گفت:دشمن شناسی و استکبارستیزی لازم و ملزوم همدیگرند تا دشمن شناخته نشود و زوایای فکری او کشف نشود مبارزه هم پدید نخواهد آمد.

لزوم استکبار ستیزی از منظر امام خمینی (ره)

امام (ره) در راستای ضرورت مبارزه همیشگی با دشمن تاکید می نماید: تا شرک و کفر است مبارزه هست و تا مبارزه است ما هستیم. معمار گبیر انقلاب مبارزه با مستکبران را امتداد حادثه عظیم عاشورا می داند و به صراحت مستکبران را یزیدیان زمان معرفی می نماید.

ریشه کن شدن استکبار، مقصد انبیاء

لزوم مقابله با توطئه قدرت های بزرگ در جهت استحاله فرهنگی

مقابله با استکبار جهت ایجاد وحدت و همدلی

مبارزه با استکبار منطق اسلام

استکبارستیزی به دلیل منزوی کردن روحانیت

لزوم مقابله با دشمن به دلیل ناکارآمد جلوه دادن اسلام در عرصه مدیریتی

اسلام ستیزی به دلیل براندازی

ضرورت دشمن شناسی:

امیرمومنان علی (ع) در کلام خود در این باره می فرمایند: (کسی که در برابر دشمنش به خواب رود (از او غافل بماند) حیله های (غافلگیرانه دشمن) او را از خواب بیدار می کند).

در همین رابطه بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) می فرمایند: «نباید غافل باشیم، ما باید بیدار باشیم و توطئه های آنها را قبل از اینکه با هم جمع بشوند، خنثی کنیم».

همچنین رهبر معظم انقلاب در سخنرانی اولین روز سال 86 در مشهد مقدس در این باره می فرمایند: «یک ملت باید دشمن را بشناسند، نقشه دشمن را بداند و خود را در مقابل آن تجهیز کند».

آنچه می توان از آن بعنوان مهمترین محورهای عملیات روانی دشمن در کلام رهبر معظم انقلاب نام برد عبارتند از:

1-              تضعیف اراده عمومی مردم

2-              سلب اعتماد ملت از مسئولین کشور

3-              ترساندن ملت های منطقه از ملت ایران و انقلاب اسلامی

یکی از ابزارهای مهم دشمن در جنگ روانی ایجاد اختلاف در بین یک ملت با بهره گیری از گروهها، شخصیت ها و جریانات سیاسی وابسته به خود می باشد که رهبر معظم انقلاب در کلام خود این دسته از عناصر سیاسی را نصیحت دوستانه نموده و فرمودند: «من به همین مناسبت به عناصر سیاسی داخلی هم دوستانه نصیحت می کنم، مراقب باشند، طوری حرف نزنند، طوری موضعگیری نکنند که به مقاصد دشمن در این جنگ روانی کمک شود».