دیدار دانشگاهیان، دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن با خانواده شهداء

۲۶ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۸:۲۱ کد : ۱۵۰۵ اخبار
دیدار معاون دانشجویی فرهنگی، روابط عمومی ،مسئولین فرهنگی، ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی با خانواده شهدا
دیدار دانشگاهیان،  دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن با خانواده شهداء

روابط عمومی واحد رودهن

دیدار معاون دانشجویی فرهنگی،  روابط عمومی ،مسئولین فرهنگی، ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی با خانواده شهدا

روابط عمومی واحد رودهن

دکتر محمد چلاجور معاونت دانشجویی فرهنگی واحد رودهن به همراه جمعی از مدیران واحد رودهن با خانواده شهید سوداگر دیدار و از مرکز توانبخشی جانبازان جنگ تحمیلی شهید بهشتی بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی؛ در این دیدار دکتر چلاجور ضمن تبریک ایام مبارک دهه ی فجر و سالروز پیروزی انقلاب ایران پیام تبریک دکتر نقی شجاع را نیز اعلام کردند.

وی ضمن یادآوری فرمایش مقام معظم رهبری در مورد «یادآوری از شهدا کمتر از شهادت نیست» امنیت امروز کشور را مدیون عشق سوداگران به ولایت و کشور و میهن دانستند.

وی گفت: اگر امروز ایران به عنوان یک کشور قدرتمند در جهان مطرح است مدیون جانفشانی های آن عزیزانیم که اگر روزی فراموش شوند خداوند از ما نخواهد گذشت.

فرزند شهید سوداگر مهندس سوداگر با تشکر از حضور مسئولین واحد اعلام کردند: شهید سوداگر همواره نگران خانواده های شهدا بودند و کم رنگ شدن واژه های شهادت در جامعه و نسل جوان از دغدغه های ایشان بود.

همسر شهید سوداگر ضمن بیان ویژگی های فردی و شخصیتی این سردار شهید، شهید سوداگر را یک نمونه اخلاقی و معرفتی که همواره دعای مادرش را به همراه داشت معرفی کرد.

در پایان این دیدار فرزندان شهید به رسم یادبود کتاب خاطرات شهید را به نام «جاده های سربی» و یک بسته فرهنگی به افراد تقدیم کردند.

پس از آن دیدار، هیئت همراه دکتر محمد چلاجور به مرکز توانبخش جانبازان جنگ تحمیلی رفتند و با نثار گل و شیرینی از تک تک اتاق ها دیدار کردند.

دکتر چلاجور ضمن ادای احترام با بوسیدن دست جانبازان آرامش و آسایش امروز را مدیون زحمات آنها دانست.

در این دیدار رزمنده بسیجی و جانباز 70% آرزوی دیدار با مقام ولایت را تنها خواسته ی این دنیا می دانست و از خداوند این موضوع را در نماز طلب کرد.

این دیدار دوستانه 4 ساعت به طول انجامید و جانبازان نیازهای شان را مطرح کردند. دکتر چلاجور با دریافت نیازها به آن ها قول داد تا حد امکان نیازهای آن ها را برآورده خواهد کرد.