تالیف کتاب پول و گردباد پولشویی از سوی عضو هیات علمی واحد رودهن

۱۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۰ کد : ۱۴۹۷ اخبار
پول و گردباد پولشویی عنوان کتابی است که حسن هاشمی داران عضو هیات علمی واحد رودهن با همکاری داریوش حشمت تالیف نموده است.
تالیف کتاب پول و گردباد پولشویی از سوی عضو هیات علمی واحد رودهن

رودهن: روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن؛ انتشارات مهد علم، با شمارگان 1000 مجلد در نوبت اول سال 1394 وظیفه نشر را بر عهده گرفته، با قیمت روی جلد 100000 ریال روانه بازار کتاب نموده است.

نکته قابل توجه در این کتاب، وجود منابع ماخذ در پاورقی های هر فصل می باشد که مسیر مطالعات بیشتر و جامع تر در خصوص پولشویی را به خواننده نشان می دهد و در کنار آن می تواند کمک شایانی به دانشجویان علاقمند به مطالعه در این زمینه داشته باشد.

حسن هاشمی داران دارای 18 سال سابقه عضویت هیات علمی واحد رودهن، دکتری توسعه اقتصادی از دانشگاه ایالات میسور هندوستان و تاکنون تالیفات زیادی در زمینه های توسعه اقتصادی داشته است. این کتاب هم جدیدترین اثر می باشد که با متنی شیوا و نگارشی صحیح به رشته تحریر درآمده است.