مسابقات قهرمانی تنیس روی میز برادران سما استان تهران

۱۷ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۹:۲۸ کد : ۱۴۹۶ اخبار
مسابقات قهرمانی تنیس روی میز برادران همکار سما استان تهران با شرکت 3 تیم از واحدهای اسلامشهر، ورامین به میزبانی واحد رودهن در مجتمع دانشگاهی برگزار شد.
مسابقات قهرمانی تنیس روی میز برادران سما استان تهران

رودهن :روابط عمومی

مسابقات قهرمانی تنیس روی میز برادران همکار سما استان تهران  با شرکت 3 تیم از واحدهای اسلامشهر، ورامین به میزبانی واحد رودهن در مجتمع دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن؛ پس از انجام 50 بازی در قسمت تیمی و انفرادی تیم سما واحد رودهن مقام اول را کسب نمود. تیم ورامین دوم و تیم اسلامشهر به مقام سوم دست یافتند که پس از انجام مسابقات مدال و کاپ قهرمانی توسط حجت الله گودرزی کارشناس تربیت بدنی رودهن اهدا گردید.

نفرات تیم واحد رودهن بشرح زیر می باشد:

عبدالله قاسم پور فرمی -مجید موسی پور- مهدی همتی- محمدرضا شعبانی- هادی مهدی زاده، مربی- مجتبی حسن زاده، سرپرست- حجت اله گودرزی، کارشناس تربیت بدنی