استاد جلیل القدر جناب آقای دکتر فرهاد دانشجو

۰۹ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۷:۳۲ کد : ۱۴۹ اخبار
اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ...

اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در آغاز دومین سال خدمت دکتر فرهاد دانشجو با امضای طوماری بلند از مدیریت فرهاد دانشجو با عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر و تشکر کردند. در این بیانیه که به صورت طومار نوشته شده بود آمده است:‌ استاد فرهیخته، دانشمند بزرگوار جناب آقای دکتر دانشجو، ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی با سلام و احترام خدا را شاکریم که دست عنایت خود را شامل حال ما اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی کرد تا زیر پرچم توحید، مدیری مدبر، شایسته، لایق، کاردان و خدمتگزار چون آقای دکتر فرهاد دانشجو بر راس این نهاد مقدس فرهنگی ادامه امور را با مدیریت ایشان سپری کنیم.
نگاه و اندیشه مدبرانه و مدیریتی و تفکر دلسوزانه برای خانواده دانشگاه آزاد اسلامی را به ارمغان آوردید و نشان دادید که می توان هم راستا با منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و اهداف مقدس دانشگاه توجه به رفاه کارکنان و اعضای هیات علمی و دانشجویان را در عمل انجام داد و با تلاشی مضاعف در جهت رفع نقائص و رسیدگی دقیق به امور مربوطه و رساندن جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی به آن مرتبه ای که بایسته و شایسته نام آن است گام برداشت. گام هایتان مستدام و تلاش هایتان پرثمر و دست حق همیشه پشتیبانتان باشد.

اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

1391/12/9 04:02:41