درخشش پژوهشی عضو هیأت علمی واحد رودهن

۲۴ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۹:۱۶ کد : ۱۴۵۸ اخبار
ارائه سخنرانی از سوی سعیده حاجی قاسمی در سمینار علمی_تخصصی "آشنایی با منطق فازی و کاربردهای آن در رشته مهندسی برق" در واحد لنجان(اصفهان).
درخشش پژوهشی عضو هیأت علمی واحد رودهن

رودهن: روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی واحد رودهن، سعیده حاجی قاسمی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و عضو هیأت علمی این واحد که به عنوان سخنران ویژه به سمینار تخصصی "آشنایی با منطق فازی و کاربردهای آن در رشته مهندسی برق" دعوت شده بود، به تشریح نتایج آخرین پژوهش‌های انجام شده در این حوزه پرداخت و دیدگاه‌های علمی خود را در موضوع مورد مطالعه برای شرکت کنندگان ارائه کرد.

وی در پاسخ به سؤال روابط عمومی واحد رودهن مبنی بر اینکه، مطالب ارائه شده در چه سطحی بود؟ گفت: «سعی کردیم محتوا و مفاهیم مورد بحث و نیز شکل و فرم کلی ارائه مطالب به گونه‌ای باشد که برای همه شرکت کنندگان در این سمینار مفید و جذاب باشد و امیدواریم به لطف خدای متعال در این امر موفق بوده باشیم.»

در پایان این سمینار رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد رودهن از سوی همتای خود در واحد لنجان مورد تقدیر قرار گرفت.

حمید رحیمی اصفهانی، در این تقدیر نامه خطاب به این عضو هیأت علمی واحد رودهن آورده است: «بدینوسیله از همکاری صمیمانه شما به عنوان سخنران در این سمینار علمی_ تخصصی نهایت تشکر و قدردانی را داریم. امید است در آینده نیز شاهد خدمات علمی جنابعالی باشیم.»